Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a bánatot tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Be akartam vonni a barátomat is a takarításba,és minden háztartási melóba, hogy ne nekem kelljen mindent megcsinálni,ő meg semmit mert szerintem ez így helyes. Semmiben sincsen köszönet,aminek nekilát,mert több kárt csinál,és dühöt nekem mint hasznot. A mosogatásnál kicsorbítja az edényeket, berozsdásítja a cuccokat, a fát beáztatja, hiába magyarázom el neki,hogyan kell csinálni,van amikor megsértődik rajta és akkor megkezdődik a veszekedés. Viszont, nem akarom azt,hogy minden rám háruljon,mert a háztartásból neki is ki kell vennie a részét,ha akarja ha nem. Ráadásul,az a gond,hogy bármilyen melót is bízok rá mindent elront és megvan utána a kár. Mit csináljak? Ennyire életképtelen,nem lehet valaki. Már bocsánat a szóhasználatért. Amúgy azt is mondta,hogy az anyja soha nem balhézott azért,ha kicsorbult a tányér, csésze vagy valami berozsdásodott. Ha összemosta a ruhákat,azzal sem volt gond..De most ezzel,én mit kezdjek?ma 12:30
11/28 anonim válasza:
Ha béna hozzá, be kell tanítani 🙂
Persze ehhez kell egy olyan személyiség a részedről, hogy észrevétlenül azt csinálja amit te akarsz.
12/28 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok csendes irányító típus,én egyszerűen ha addig feszíti a húrt,megmondom, hogy xar a munkád, máskor csináld jobban mert egy 5 éves is alaposabban megcsinálja.
ma 13:30
13/28 anonim válasza:
Akkor ne is számíts változásra.
Egy ilyen nőnek én sem tennék a kedvére, azért sem.
14/28 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,ha az anyja nem tanította meg,én nem fogom tanítgatni, főleg miután vagy 100 alkalommal,elmondom szépen. Ha az alapokat nem tanulta meg,had ne nekem kelljen megtanítani,és had ne én legyek a szenvedő alanya a szülei és az ő trehányságuknak. Főleg,hogy egy felnőtt emberről beszélünk. Az alfelét ne tanítsam meg,hogyan kell kitörölni?
ma 13:45
15/28 anonim válasza:
14. Te nem tanítod, de alkalmazkodjon hozzád? Logikusan hangzik. Ja nem!
16/28 anonim válasza:
Hagyd ott, látod hogy felidegesít. Majd talál egy hasonló gyökeret akinek ez elég
17/28 anonim válasza:
Sose értettem, valaki miért él együtt egy ilyen emberrel! Te költöztél össze vele, és te élsz vele. Én biztos nem lennék ilyen ember párja, szerelmes se lennék belé, mert felidegesít az igénytelenség. Nem lennék senki ingyen cselédje. Te választottad, hogy házicseléd légy. Talán szakítani kellene. Talán.
18/28 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, netán Te is hasonló életképtelen,lusta és trehány vagy mint ő? Mert nagyon fogod a pártját ennek a fajnak. Jeles képviselőjük vagy?
ma 13:54
19/28 A kérdező kommentje:
Bocsi! Kettővel előtte levőnek szólt
ma 13:54
20/28 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg mi ő kutya,hogy tanítani kell?
ma 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!