Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan esett rosszul amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul amit a párom mondott?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, 5 hónapja élünk együtt.

Nem vagyok egy konyhatündér ezt ő is tudja de igyekszem.

2 napja jött haza, hogy a munkatársa hozott neki bejglit amit a felesége sütött és ezt kóstoljam meg milyen finom.

Ugye én is csináltam, azt mondta, hogy jó lett. De ezt meg úgy ajnározta.

És tök rosszul esett, hogy elkezdett hasonlítgatni máshoz, hogy a munkatársa felesége is annyi idős mint én és ilyen jókat süt, olyan jó lenne ha már én is így megtanulnék.

dec. 22. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem mindenki szeret sütni főzni, kaját lehet venni. Te lehet jobb vagy másban, pl szex ami fontosabb mint hogy tudj főzni.
dec. 22. 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthető, hogy rosszul esett. Próbálkozol, másnak sem egyből lesz tökéletes. De már maga a gesztus, hogy fáradozol, rászánod az időt és a kedvébe jársz értékelendő. Ez az összehasonlítás alapjáraton egy negatív dolog. Te is gondolom tudnál vele kötekedni, hogy pl a szomszéd vele egy idős pasi, mennyivel ügyesebb, otthon megcsinál minden munkát, szerelőt sem kell hívni stb. Jogosan esett neked rosszul, ne hasonlítgasson más nőkhöz, pláne ne másnak a javára.
dec. 22. 17:05
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Miért sütsz/főzöl neki? Süssön/főzzön magának!
dec. 22. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Tanulja meg ő, és akkor ővé lesz a beigli sütés ezentúl.
dec. 22. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Jogossan esett rosszul!
dec. 22. 17:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Te meg csinalj halászlet vagy meggyes pitét. Minek ugyanazt csinálni?
dec. 22. 18:16
 7/11 anonim ***** válasza:
27%

Csak azt tudnám hogy hogyha alap, hogy a nőket meg kell védeni párkapcsolatban minden kritikától, akkor a nőknek utána miért áll ki abból a napja hogy a férjüket szidják?

Tök értem hogy rosszul eset, nekem is lehet rosszul esene, de nem egy empátiahiányos tuskót kéne választani, csak azért, mert ő kopogtatott esőnek nálad kapcsolatra.

dec. 22. 18:19
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Jogosan - tapintatlan volt a pasid. Kérdés az hogy miért... az első eset, vagy másban is előfordul, hogy tapintatlan? Ha nem az első eset az kezdődő érzelmi eltávolodásra utal.
dec. 22. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Ne rosszul essen, hanem inkább tanulj meg jól sütni!

Mennyi idős vagy?

dec. 22. 18:44
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
Tanuljon meg ő! Hányadék.
dec. 22. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!