Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális, hogy a párom szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom szerint semmi közöm mire költi a pénzét?

Figyelt kérdés
A párommal lassan 7 éve együtt vagyunk, nemrég lakást vettünk 50%-50% arányban. Most egy 50.000 eurós autót szeretne magának venni, ami szerintem pénzkidobás, 3 évi keresete rá menne, és itt ahol élunk autópályák se nagyon vannak, szerintem nem kihasználható egy ilyen autó. Ő azt mondja hogy ez az álma, nem vagyok megértő és az ő dolga mihez kezd a pénzével. Szerintetek?

2020. nov. 15. 17:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
7%

H-lye pitsa :D

Na ezt jegyezze meg nagyon jól minden férfi, ezért nem szabad soha a büdös életben egy szexkapcsolatnál komolyabb viszonyba belemenni egy nővel se.

Mert abból ez lesz. A nyakadra költözik, nem hagy nyugtot, mindenért rinyál, és a végén még a pénzedet is ő akarja beosztani.

Remélem, van egy kis minimális esze a fickónak, és kivág a francba :D

2020. nov. 15. 19:16
 12/25 anonim ***** válasza:
97%

"A párommal lassan 7 éve együtt vagyunk"

És mi a közös jövőképetek?

2020. nov. 15. 19:30
 13/25 anonim ***** válasza:
32%

Akik azt írják, hogy csak közös kassza jelenti a kapcsolatot - ti fogtok a válás után egymás torkának esni, mert nem lehet majd eldönteni, ki mit kapjon a vagyonból. De persze éljetek csak abban az álomvilágban, hogy veletek ez sosem történhet meg🤣A szüleim 7 évvel a válás után is a közös kassza átkait szívják. Pedig 20 éve ők sem gondolták volna, hogy valaha elválnak.

Én annak a híve vagyok, hogy a közös kiadásokba mindenki annyit adjon bele, amennyi arányos a fizujával, tehát ha a közös kiadásaink egy hónapban mondjuk 300 ezer forint, és én keresek 350 ezret, a párom pedig 1 milliót, akkor ezzel arányosan ő többet adjon bele. Ez szélsőséges példa, de gondolom érthető a lényeg. Mert egy kapcsolatban alap dolog, hogy segíted a másikat, ha tudod, és a többet kereső félnek még úgy is több marad. A fennmaradó összegből pedig mindenki azt csinál, amit akar és ahhoz a másik félnek tényleg ne legyen köze, persze amíg nincs gyerek vagy ha nem kell valami komolyabb dologra spórolni, pl közös házra. Mert az nyilván prioritást élvez egy autóval vagy laptoppal vagy PS5-tel szemben. De ha amúgy mindenetek megvan és neki ez az álma, akkor ki vagy te, hogy megtiltsd neki?

2020. nov. 15. 19:44
 14/25 anonim válasza:
Ha nem gond, megkérdezhetem milyen autóról lenne szó?
2020. nov. 15. 20:16
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a mentalitás szerintem akkor van rendben, ha egyébként mindenetek megvan, nincs komolyabb anyagi cél és egyébként a tartalékaitokat nem érinti különesebben, nem nulláz le titeket. Ilyen esetben támogatnám. Ha bármelyik is hibádzik, akkor én is fennakadnék rajta, hiszen alap, hogyha közösben gondolkozunk, akkor a pénzügyeinkben is közös döntéseket hozunk.
2020. nov. 15. 20:29
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán van közös jövőtök!Lépj le....
2020. nov. 15. 20:34
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Az oké, hogy az ő pénze, de marad ezen kívül minden másra is?

Mert ha mondjuk az autó miatt halasztanak közös(felesbe állt) nyaralást, akkor már a kérdezőt is érinti! Vagy pl nem lesz gyerek, mert autóra kellett a pénzem, nem tudnám állni felesbe a költségeket.. Nem lesz esküvő, mert az autómra ment a megtakarításom.. Beázik a lakás, fizesd te szivem, majd x év múlva megadom, mert a megtakarításaim az autóra költöttem és hirtelen ennyit nem tudok előteremteni.

Marhaság ez a felezés hosszútávon(bocsi), rövidtávon működhet, ha kellően rugalmasak vagytok, de ha együtt laktok halál, csak ilyen vitákat és rossz érzést szül.

Én nem járnék olyannal, aki a saját céljai miatt rajtam(és a közös dolgokon) spórol!

Persze én leszek lepontozva, mert a kisgyerekes csoportban is már megkaptam, hogy “magadon nem muszáj spórolni, spórolj másokon és költs rájuk keveset, hogy magadra jusson több, a te pénzed”!

Önző emberekkel van tele a világ, ez egy nagyon kemény alap nézet és felfogás béli gond, nem fogod tudni megváltoztatni és én sem másokat. Olyannal kellene komolyan tervezni, akikkel az alapok hasonlóak, a közös érdek az én előtt áll, de minimum egyenrangúan fontos a boldogságotok!

2020. nov. 15. 20:50
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#11: Hülyegyerek. Ennyi erővel a pasi költözött az ő nyakára. Másrészt ha nem marad pénze semmi másra, akkor a kérdezőnek is köze van hozzá, mert rajta fog élősködni.
2020. nov. 15. 21:20
 19/25 A kérdező kommentje:
11.-esnek Tesla Model 3
2020. nov. 15. 21:40
 20/25 A kérdező kommentje:
14.-esnek*, bocsanat
2020. nov. 15. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!