Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom szerint ez a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint ez a normális és en látom rosszul a dolgokat, szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A párommal 1 éve vagyunk együtt és kétségeim vannak a folytatásról. ..

A párom szerint ez a normális és en látom rosszul a dolgokat,szerintetek?

Íme pár példa.

A telefonomon nem lehet halk vagy néma,mert nem hallja . Volt mikor le nemult magától oltarinagy vita lett.

Szoknyát nem húzhatok ,mert neki nem tetszik.Lovagolni nem enged,pedig itthon tartom a sajátomat. A telefonon történt dolgaimrol mindig tudni akar.Kivel mit mennyit beszéltem,facen úgyszintén. Napi szinten megkerdezi,többször is.Ha nem tudok kB 20 perce elszámolás faggatt, h mit csináltam. Ha fiú ismerősöm képbe kerül mindjárt kérdezi, h akart-e tőlem valamit vagy én tőle ezt,minden pasival eddig eljátszotta.Mikor válaszolok ezekre meg legalább 3szor visszakerdez . ...Ha menni szeretnék valahova ami engem érdekel nem jön....

Az idegrendszerem nem a legjobb sokszor a panikrohamig csesztetett és még akkor is ordinal velem...

Igazából van A és B verzió. A: amit ő szeretne es teljesitem B:vagy elhagy.

Szerinte ezek a kerdezoskodesek alap dolgok,nekem se lenne bajom vele,ha nem esne át a ló tul oldalara.Decemberben szakítani akartam,de akkor egy teljesen új oldalát láttam és hittem neki,h más lesz egy darabig jó is volt.Ha bármit mondok vagy szólok akkor mindjárt bunkó és flegma vagyok,pedig normálisan szólok hozzá. A fel lépek a facebook ba akkor függő vagyok napi 15 perc kB. Állandóan figyeli mikor vagyok fent...Ha nem vagyok fent akkor azért mert titkolózás valamit.Torolni akart magamat, h ne csesztessen,de azt mond,h akkor elhagy.Biztos titkolni valóm van előle azért akarom magam törölni. ..

Szerintetek ez normális,vagy én látom rosszul? Én 25 ő 36

2016. febr. 19. 17:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem normális..de ezt te is tudod.
2016. febr. 19. 17:31
 2/16 A kérdező kommentje:
Bocsi az elurasokert a telefon néha onallositja magát. ..
2016. febr. 19. 17:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon féltékeny.Én tudok bánni a túl féltékeny pasikkal,de ez a nem enged lovagolni már sok.Így az egészet összevetve szerintem hagyd ott,mert változni nem fog.
2016. febr. 19. 17:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az idiotat az elso ilyennel dobnod kellett volna, mint azt a bizonyos macskat. Csodalom hogy nem vert meg agyon. Valoszinuleg az lesz a kovetkezo. Dobd ki. Ez mar nem valtozik. Plane hogy mar tudja hogy teged szabad igy kezelni mert engeded neki.
2016. febr. 19. 17:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. És csak rosszabb lesz. Tudod, hog ez nagyon nem oké ezért is tetted fel a kérdést.
2016. febr. 19. 17:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasas életveszélyes. Vagy magát nyírja ki előbb-utóbb, vagy téged, vagy egy random idegen férfit, aki pont elmegy melletted az utcán, amikor rájön a bolondóra.
2016. febr. 19. 17:53
 7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem se normális amit csinál, de már annyiszor mondta,h én vagyok a hibás, h kezdem elhinni.... :(
2016. febr. 19. 18:03
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy hidd el!!! Legyen már eszed, és dobd ki ezt a hülyét. Ez minden csak nem normális. Ha vele maradsz kb börtön lesz az életed, ezt akarod?
2016. febr. 19. 18:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljességgel abnormális, konkrétan lelki terror....
2016. febr. 19. 18:20
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Annyi, de annyi normális férfi van a világon! Te miért pont ezzel a hülyével vagy együtt?
2016. febr. 19. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!