Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi várhat ránk a halál után?

Mi várhat ránk a halál után?

Figyelt kérdés

Nagyon foglalkoztat ez a téma, egyszerűen ott lapul az agyam végében hogy mi lesz akkor??

Nagyon kiváncsi vagyok rá, nem igazán félek tőle, mert ha tényleg a nagy semmi vár ránk akkor azt úgysem tudjuk feldolgozni, vagy érezni semmiként, de ha mégis van valami ami vár minket mi lehet az?

Nagyon kiváncsi vagyok miként látják ezt mások, miben hisznek, vagyik ki miket hallott, olvasott ezzel kapcsolatban

2015. jún. 14. 22:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 anonim ***** válasza:
59%

"A nihilista fajtársaink arra alapozzák ezt az állításukat, hogy a tudomány mai állása szerint nem bizonyítható a lélek létezése. Szerintük egyszerűen hazudik, aki mást állít (az a cirka pár milliárd ember).

"

Nem. Én arra alapozom ezt az állítást, hogy csak pusztulást látok és semmi mást.

Neked is, meg nekem is van véleményem.

De a szerintemnél erősebb a szerintem + tudomány.

2015. jún. 14. 23:53
 12/120 anonim ***** válasza:
22%
Ezért sem foglalkozom a halállal, hanem az élettel, mert az tapasztalható. A halállal foglalkozzanak a halottak.
2015. jún. 14. 23:56
 13/120 anonim ***** válasza:
45%
Az egómmal együtt én is megszűnök. Én pedig az egóm vagyok. És a testem.
2015. jún. 14. 23:58
 14/120 anonim ***** válasza:
31%
Leírtam mi a tudomány, abba nem kötöttél bele, akkor mi alapján állítod, hogy a tudomány alkalmas a lélek létének kizárására. A helyzet az, hogy ha a tudományban hiszel, akkor Istenben hiszel, de csak annyit fogadsz el belőle, amit engednek.
2015. jún. 14. 23:58
 15/120 anonim ***** válasza:
22%

Pedig valakinek nincs igaza. Vagy neked vagy nekem.

De hát mit tehetnék ha egy olyan világra jöttem tudatlanul, ami teli van hazug, eszelős, gyilkosokkal?

A legjobb a tanulás és szkepticizmus.

Az élet értelme élni vagy nincs neki.

2015. jún. 15. 00:02
 16/120 anonim ***** válasza:
22%
Áruld el nekem, hogy mi vár rám ha öngyilkos leszek?
2015. jún. 15. 00:03
 17/120 anonim ***** válasza:

"Én pedig az egóm vagyok. És a testem."

Lehet, hogy TE az egód és a tested vagy, nagyon sok ember viszont másként gondolja. És itt kezdődik a különbség, ami ennek a vitának - nevezzük inkább nézetkülönbségnek, mert vitatkozni teljesen felesleges - is az alapja, illetve rövid idő alatt rengeteg hozzászólást generált. Érdekes, ilyenkor senki sem jegyzi meg, hogy naponta felteszi valaki a kérdést, máris érkezik a maga igazával.

És ha már ide kanyarodtunk, akkor jöjjön is egy személyes kinyilatkoztatás.

Én a lelkem vagyok.

2015. jún. 15. 00:07
 18/120 anonim ***** válasza:
63%
És meddig vagy a lelked és mi lesz a lelkeddel, ha meghalsz?
2015. jún. 15. 00:09
 19/120 anonim ***** válasza:

"És meddig vagy a lelked és mi lesz a lelkeddel, ha meghalsz?"

Szerintem ezekre te is tudod a választ.

A lelkem vagyok örökké, más nem lehetek. A lélek nem hal meg, időn és téren túl létezik, más minőség, mint az a valóság, amit most magad körül látsz. A test hal meg, illetve minden, ami 3D-s fizikai világban létezik. Valahol az ego is annak a része, hiszen hormonok, genetika és egyéb tényezők együttesen teszik olyanná, amilyen.

2015. jún. 15. 00:12
 20/120 anonim ***** válasza:
29%

"Én pedig az egóm vagyok. És a testem."

Látod Luci, megy ez Neked is, kijelentetted, hogy Te az EGO + TEST összetevőkből állsz. A jó hír az, hogy ezt csak egy 3. független szemszögből tudtad megtenni, ami elvileg a lélek lenne, tehát tudat alatt működik a dolog, csak az ego-t egy kicsit nagyra hizlaltad és nem engedi meg, hogy mással is foglalkozz.

2015. jún. 15. 00:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!