Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek ha meghal valaki...

Szerintetek ha meghal valaki egy bizonyos városban/, akkor ott születünk újjá, ahol meghaltunk?

Figyelt kérdés

Pl én elutaznék pl Oroszországba és meghalnék ott, akkor kövi életemben oda születnék újjá?

És ez ugyanúgy vonatkozik a városra is? Pl országon belül maradnék, tehát elmennék pl Miskolcra és meghalnék ott, akkor kövi életemben ott születnék?

Tudom, hogy ezekre nincs bizonyíték, csak egy feltételezés, de ti már gondoltatok erre? Szerintetek lehetséges, hogy így van?

Illetve ha valaki meghal családon belül akkor lehetséges, hogy ugyanabba a családba születik újjá pár éven belül? Vagy ilyenkor több 100 évig nem születnek újjá a lelkek?

2015. ápr. 11. 22:02
1 2 3
 1/21 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
40%

Az a helyzet, hogy sehol, senki, semmikor nem fog újjászületni, sem feltámadni.

És most várom a felém áradó szeretetet. Küldjétek.

2015. ápr. 11. 22:17
 2/21 A kérdező kommentje:
OLYAN ÍRJON AKI HISZ BENNE, NEM VAGYOK ARRA KÍVÁNCSI H MINDENKI ÍRJA H MEKKORA HÜLYESÉG ÉS SENKI NEM FOG ÚJJÁSZÜLETNI, NEM IS TUDOM AZOK MIT KERESNEK EBBEN A TÉMÁBAN
2015. ápr. 11. 22:18
 3/21 anonim ***** válasza:
48%

Nem.

Egyátalán nem függ össze.

Van esély akár a te családodba is visszaszületni.

De ez csak lehetséges.

Változatos az ujjászületési várakozási idő.

Hisz úgy sem számít, mert halál után nem érzékeled időt, hisz az csak fizikai világban van.

Van bizonyíték ezekre. Nem is egy... Az egyik családtagom egyik élő bizonyíték tapasztalatokkal. + sok sok feljegyzés, leírás.

Mikor elérkezik ujjászületésed ideje, illetve testkiválasztás, csak válogathatsz bizonyos emberszám közül kinek magzatába fogsz menni.

Azt sem fogod tudni melyik kontinensen élnek.

2015. ápr. 11. 22:19
 4/21 anonim ***** válasza:
24%
Azt azért vágod azzal a bazi nagy fejeddel, hogy nem emlékszünk az előző életünkre, nincs tudomásunk a folyamatról.
2015. ápr. 11. 22:24
 5/21 anonim ***** válasza:
38%
Nem, nincs respawn rendszer mint a játékokban. Ha meg csak az írjon aki hisz menne (nem csak az fog) akkor miért teszed fel a kérdést te idióta? Ha vki nem olyan választ ad amire te vágysz akkor azt már nem fogadod el .
2015. ápr. 11. 22:26
 6/21 anonim ***** válasza:
25%

*Ana Van Der Val*

Küldöm <3

Egyébként ha volna is reinkarnáció, ez az eset ki volna zárva.

Vagy meddig, mire, hol és hogyan várna a léleķ?

Hogy inkarnálódna?

2015. ápr. 11. 22:27
 7/21 A kérdező kommentje:
nyilván azért teszem ki a kérdést, hogy választ kapjak rá és arra meg nem vagyok kíváncsi ahogy tagadjátok az egészet, tehát nem azért írtam ki, hogy mindenki odaírja h nincs reinkarnáció
2015. ápr. 11. 22:46
 8/21 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
39%

Micsoda mámorító érzés lehet nektek hívőknek a tudat, hogy az a léleknek nevezett valami tervezi meg önkényesen és kíméletlenül az új életeteket, és halálotokat. És a szeretteitekét.

charonboat.com

Mámorító tapasztalás.

Ó, de hiszen a test, csak egy eszköz, nem igaz?

2015. ápr. 11. 22:52
 9/21 Fish1 ***** válasza:
54%

Dr. Michael Newton - Lelkünk útja

Ebben minden kérdésedre választ találsz részletesen.

2015. ápr. 12. 01:44
 10/21 anonim ***** válasza:
48%
Azt írtad, hogy "szerintetek..." Hát és szerintem nem, merthogy nincs reinkarnáció. Ezenkívül eléggé röhejes az emberi meghatározásokat ráhúzni mindenre... Persze, az univerzum figyelembe veszi a városhatár táblát, és ha azon kívül halsz meg, akkor csak a szántóföldön, egy varjú képében születhetsz újjá :)
2015. ápr. 12. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!