Szerintetek ha meghal valaki egy bizonyos városban/, akkor
ott születünk újjá, ahol meghaltunk?
Figyelt kérdés
Pl én elutaznék pl Oroszországba és meghalnék ott, akkor kövi életemben oda születnék újjá?
És ez ugyanúgy vonatkozik a városra is? Pl országon belül maradnék, tehát elmennék pl Miskolcra és meghalnék ott, akkor kövi életemben ott születnék?
Tudom, hogy ezekre nincs bizonyíték, csak egy feltételezés, de ti már gondoltatok erre? Szerintetek lehetséges, hogy így van?
Illetve ha valaki meghal családon belül akkor lehetséges, hogy ugyanabba a családba születik újjá pár éven belül? Vagy ilyenkor több 100 évig nem születnek újjá a lelkek?
nem igaz h itt nem lehet normálisan kérdezni semmit sem mert ellepik a trollok, főleg ebben a témában mozognak mert úgy gondolják itt lehet a legjobbakat kötekedni
2015. ápr. 12. 11:22
13/21 anonim válasza:
Szerintem nem biztos hogy ugyanabban a városban, viszont valószínűleg ugyanabban az országban születünk újjá.
Én hiszek benne, sőt...
Nem biztos hogy ugyanabban a családban születik újjá.
Szerintem aznap vagy napokon belül születünk újjá.
2015. ápr. 12. 14:04
14/21 anonim válasza:
Pedig a 10 válasz, abszolút jót mondott neked.
2015. ápr. 12. 14:05
15/21 anonim válasza:
Nincs reinkarnáció. Ez olyan, mint a nem létezô istenekbe vetett hit. Helyesbítek istenek vannak, de ezt a szektort évezredek óta elhagyhatták mi meg itt maradtunk.
2015. ápr. 12. 22:50
16/21 bollocks válasza:
Az egy dolog, hogy irdatlan nagy baromságban hisztek, de hogy ebbe még ezen kívül is orbitális logikai bukfenceket raktok, az megmosolyogtató. Azt már leírták előttem, hogy nincs lélekvándorlás. De ha még lenne is, mégis mi indokolná a bürokrácia által létrehozott közigazgatási határok figyelembevételét? Nyilván Hiroshimában is 70.000 gyermek született az augusztus 6. utáni hetekben. Ja, nem.
2015. ápr. 13. 09:28
17/21 HDorkaa válasza:
Nem fogsz azon a helyen reinkarnálódni Lehet,hogy Japánban halsz meg és Los Angelesben születsz ujjá.
2015. ápr. 14. 20:32
18/21 anonim válasza:
Szerintem élj úgy,hogy egy, egyetlen egy életed van. Akkor csalódás nem érhet! Ha mégis újjá születnél, az a véletlen műve lesz...macskaként, egérként, éhezők családjába, elmebetegek gyermekeként, fogyatékosan....millió lehetőség,millió helyen.
2015. máj. 1. 08:57
19/21 anonim válasza:
Még az sem biztos, hogy ugyanabban a galaxisban születsz újjá. Azért elég nagy ez az Univerzum, földi léptékben gondolkodva az univerzális törvények értelmezhetetlenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!