Hogyan tudhatnám meg, hogy mi a küldetésem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez az első életem a földön, viszont azt nem, hogy mit kellene tennem, hogy ez legyen az utolsó. Hogyan deríthetném ki, hogy mi a küldetésem? Egyáltalán kilehet? Szkeptikusok véleményére nem vagyok kíváncsi, köszönöm!2015. febr. 1. 10:12
1/23 anonim válasza:
hány éves vagy? Én 40 körül kezdtem rájönni, hogy mi a célom ebben az életemben. Szerintem az idő meg fogja adni a választ!
2/23 anonim válasza:
Az adott élet céljának megismerése nem jelenti, hogy ez lesz az utolsó. Az csak elősegíti, hogy a későbbiekben nagyobb megértéssel szüless, és mélyebb szellemi értékeket keress az életben. Persze ez nem zárja ki a megszabadulást ebben az életben, de az emberek nagy része olyan sok karmikus kötelékkel rendelkezik, hogy egy élet még kemény munkával sem elég ezek feloldására. Ha közel lennél a megszabaduláshoz, olyan környezetbe is születsz, ami ezt támogatja. Például buddhista közegbe, ahol a gyerekeket x éves korukban beadják kolostorokba, és ha akarnak ott is maradnak. Több ilyen nép is van. Az európai ember még túl sok kötődéssel rendelkezik. Nehéz innen kiszabadulni, de nem is ez az itteni élet célja.
3/23 anonim válasza:
Én egy álomban jöttem rá:-) http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__6054861-..
4/23 anonim válasza:
Teljesítened kell a 8-as pályát.
5/23 anonim válasza:
Az a küldetésed, hogy dolgozz a rendszernek és mindent meg adj neki, amit csak kér. Vesd alá magad, légy hű hozzá! A társadalom érdekeit szolgáld!
6/23 anonim válasza:
Na aztán ki adta ezt a küldetést?
Na és neki ki adta?
7/23 anonim válasza:
a cselekvés jógája megadja.
merülj el tetteid és gondolataid világában, keress összefüggést és rájössz mi a földi célod.
8/23 Fish1 válasza:
Választ adhatnak az intuíciók, akár ébren, akár meditáció közben. Vagy a szinkronicitás. Nekem így kezdett el derengeni.
9/23 anonim válasza:
Szerintem nincs konkrét értelme és célja a létezésünknek. Ha lenne, arra a nagy filozófusok már rég rájöttek volna. Nyilván idővel kialakulhat némi küldetéstudata mindenkinek, de az csak illúzió.
10/23 anonim válasza:
#5 Húú te a rabszolga agyak mintapéldánya vagy. Biztosan hasznos szolga lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!