Azt mondják, azért vagyok olyan szerencsétlen mindenben, mert sok rosszat tettem előző életemben. Hogyan tudhatnám meg mindenfajta fizettetés nélkül, hogy mi a fenét követhettem el, amiért így kibabrál velem a sors?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 15:33
1/11 anonim válasza:
ha előző életedbe követed el az tuti nem hat ki rád ha el is követél bűnöket azokért még ott meg is fizettél.ez egy új élet ami tiszta lappal indul.
2/11 anonim válasza:
drakonak szolics: hogy te mennyi mindent tudsz a világról 12 évesen
5/11 A kérdező kommentje:
Néhány ember, akivel beszélgettem a lélekvándorlásról és karmáról.
2012. máj. 10. 16:21
6/11 anonim válasza:
Ha van reinkarnáció, akkor sem egy konkrét életed tettei határozza meg a jelenlegit, hanem sok összessége.
Amúgy ha meg is tudnád, hogy miket tettél, mivel lenne jobb?
7/11 anonim válasza:
Szerintem sem az számít, hogy mit tettél az előző életedben, hanem úgy kell gondolni ezekre a "szerencsétlenségekre", hogy ezek az életed feladatai és nem szabad idegeskedni miattuk, hanem el kell fogadni és megoldani a problémát. Minél előbb kiegyenlíteni a számlát. Ezért nem jó pl. bosszút állni, azt úgyis visszakapod!
8/11 anonim válasza:
Ha tettél valamit korábbi éeltedben következőkben is visszaüthet, mint probléma, mint lecke amit meg kell oldani. elkövetted a bűnt, tehát leckére van szükséged. De biztos hogy nem megoldhatatlanok.
9/11 anonim válasza:
Ingyen nem tudhatod meg ez a lényeg. Van egy vallás, annak egy bizonyos elképzelése, vallási nézete. Nem tudom Indiában, hogy működik valószínűleg ott is csak pénzért mondják meg, hogy ki voltál előző életedben, mert a papokat mindenhol a nép tartja el.
10/11 anonim válasza:
Azt mondják, azért vagyok olyan szerencsétlen mindenben, mert sok rosszat tettem előző életemben.
Ezt másképpen látom.
A tudás öröklődik generációról generációra. Ha ez egy ponton megszakad,na akkor sokkal nehezebb minden. Saját magadtól kell dolgokra rájönnöd, amit a másik már a neveltetésében megtanult, neked felnőtt fejjel kell megtanulnod ami sokkal nehezebb. Csak kitartást tudok kívánni, és olyan embereket melléd akitől tanulhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!