Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi az a karma? Milyen területe...

Mi az a karma? Milyen területen érzed, hogy nagy keresztet rakott rád a sors?

Figyelt kérdés
Karma az én megfogalmazásom szerint az ami az életben a legnehezebb. Van aki magát nem tudja elfogadni olyannak, amilyen. Van aki az anyagi helyzetét tartja a legnagyobb gondja, bajnak. Van aki nem képes eligazodni a külvilágban. Van aki az otthont tartja elviselhetetlennek
2012. febr. 6. 14:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az a sors amiről te beszélsz , a karma teljesen más
2012. febr. 6. 15:33
 2/11 anonim ***** válasza:
1. vok karma: (lásd) jó dolgokat teszel jó dolgok történnek ,rossz dolgokat teszel rossz dolgokk történnek
2012. febr. 6. 15:34
 3/11 Hagenti ***** válasza:
84%
Nézd meg a Comedy Central-on a Nevem Earl-t.
2012. febr. 6. 17:17
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha karmáról beszélünk, akkor az újra meg újra megszületésről is beszélünk, vagyis a re-inkarnációról. A karma filozófiája azt tanítja, hogy ha egy életed során ártasz valakinek, vagy rosszindulatú döntéseket hozol, stb, akkor az a következő életedben megismétlődik, de úgy hogy veled teszi azt valaki. Aki fegyverrel öl, az fegyver által fog meghalni. Persze nem biztos, hogy még abban az életben, hanem egy következőben. Ezért van az a parancs, hogy "ne ölj". Ezért nem esznek húst bizinyos vallásokhoz tartozók, mert úgy gondolják, hogy a megölt állattal magukra veszik az ölés karmáját. "nincs menekvés a karma vérebeinek fogai közül", vagy más szóval: "karma ellen nincs orvosság".
2012. febr. 6. 22:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Az Én keresztem mindenképp az hogy az akaraterőmet, újra felszínre hozzam. Sok kérdésemre kaptam már választ, sok mindennek néztem utána, és talán mondhatni hogy sokmindent tudok. Viszont nem sokszor nem használom ki a lehetőségeimet, ezen kell változtatni. A "tegyél jót és jó történik, tegyél rosszat és rossz" megfogalmazás nem teljesen pontos, a karmát lehet negatív irányba vinni, és lehet kiegyenlíteni. Plusszos karmát nem fogsz kapni, a kiegyenlítéssel a karmád elhagy, és tisztában leszel a Valóddal. Én úgy hiszem, illetve úgy érzem hogy minden embernek a kiegyenlítés a célja, vagy más szóval az egyensúly, ami mondhatjuk hogy a Boldogság maga. A karma dolga pedig hogy senkit ne engedjen eltérni ettől a céltól.
2012. febr. 7. 15:53
 6/11 A kérdező kommentje:
én nem hiszem, hogy ki lehet egyenlíteni. Csak lesek, amikor azt hirdetik, hogy karma oldás. Most vagy elfogadom és ahol tudom kezembe veszem a sorsomat, vagy ha nem lehetséges elfogadom. Én legalább is így gondolom
2012. febr. 8. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:
# 5/6 tegnap 15:53 vagyok. Kérdező: Ne értsd félre Én nem a drága pénzért megvásárolható, meg nagyban reklámozott mindenféle mesterember "oldására" gondoltam. Sajnálom ha félreértetted, nem szokásom minden eladható és egy jó egyszeri olvasmánynak megfelelő könyvekből elhinni a "bevonzást", mint nagy titkot, meg az ehhez hasonlókat, ráadásul ez ennél sokkal bonyolultabb semmint egy könyvbe le lehetne írni. Ezt inkább ki kell érdemelni, és akkor néha néha kapsz egy darabkát a kirakósból. Egyébként rengeteg ingyenes olvasmányhoz hozzájuthatsz a karmáról, javaslom szerez be egy-két 1990. előtti vagy régebbi írást. Nem egy új keletű dologról beszélünk, amiről nehéz pontos és igaz információkat szerezni, az meg csak a Te ügyed, hogy elhiszed e, vagy nem. :) Mellesleg mindennek a gyökeréhez próbálj eljutni szerintem.
2012. febr. 8. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
NINCS OLYAN, HOGY KARMA
2012. febr. 20. 09:58
 9/11 anonim válasza:
66%-os én is szoktam nézni a nevem earlt nagyon jó és ott meg is tudod hogy mi az a karma
2012. febr. 21. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
A karma az értelmezhető úgy is, hogy feladat, fejlődési feladat, vagy büntetés. Én úgy érzem a beszédhibám, szóbeli kifejezőkészségem, testi gyengeségem, akaratgyengeségem a legnehezebb. Talán előző életeimben visszaéltem az akaratommal, beszédemmel, testi erőmmel.
2012. febr. 22. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!