Megölelnéd vagy megvernéd?
Ha találkozhatnál azzal a lénnyel, aki előző életedben voltál, akkor megölelnéd, mert jó az az élet, ami az "ő" tetteiből jött létre, vagy jól megrugdosnád?
Mit gondolsz, a következő életbeli "te" eddigi életed alapján megölelne, vagy jól megpofozna?
Már a kérdés is, alapból bukta!
Ilyen helyzet, sosem jöhet szóba!
Az elődöm nem is lehetett olyan rossz, ha emberként születtem meg, nem pedig egérként vagy csótányként.
Remélem az utódom is meg lesz velem elégedve.
Nem tudom, mi vagy ki voltam előző életemben, így nem tudom eldönteni, mit csinálnék vele. De az biztos, hogy nem rugdosnám meg. :D
Nézz hülyének, deeee.... én hiszek abban, hogy bizonyos dolgok, amiket az életedben elkövetsz, valamennyire hatással lesznek a következő életedre. Úgy értem... Pl. egy profi zongorista vagy, akit az egész világ elismer. Aztán, miután meghalsz, és a lelked új testbe kerül, lehet, hogy az illetőnek tehetsége lesz a zongorázáshoz. Mármint ne értsd félre.. úgy értem, hogy könnyebben és gyorsabban tanul meg rajta játszani, stb. stb. Aztán persze az ő dolga, hogy ezt felfedezi-e önmagában vagy sem.
De ez csak egy példa. Én próbálom úgy élni az életem, hogy a "következő én" ne csalódjon magában. :D
Tudom, hogy ez nem lehetséges, csak elgondolkoztam ezen.
Én először jól megrugdosnám, mert annyi szenvedés ért, aztán megölelném, mert a tanultam belőle.
És az utánam következővel én is ezt fogom tenni.
Kemény élet, hogy fejlődhessen, semmi punnyadás! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!