Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Megölelnéd vagy megvernéd?

Megölelnéd vagy megvernéd?

Figyelt kérdés

Ha találkozhatnál azzal a lénnyel, aki előző életedben voltál, akkor megölelnéd, mert jó az az élet, ami az "ő" tetteiből jött létre, vagy jól megrugdosnád?

Mit gondolsz, a következő életbeli "te" eddigi életed alapján megölelne, vagy jól megpofozna?

2012. jan. 2. 16:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Már a kérdés is, alapból bukta!

Ilyen helyzet, sosem jöhet szóba!

2012. jan. 2. 16:32
 2/17 anonim ***** válasza:
szerintem se
2012. jan. 2. 16:34
 3/17 anonim ***** válasza:
Ez nem történhet meg.
2012. jan. 2. 16:35
 4/17 anonim ***** válasza:

Az elődöm nem is lehetett olyan rossz, ha emberként születtem meg, nem pedig egérként vagy csótányként.

Remélem az utódom is meg lesz velem elégedve.

2012. jan. 2. 16:36
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi vagy ki voltam előző életemben, így nem tudom eldönteni, mit csinálnék vele. De az biztos, hogy nem rugdosnám meg. :D

Nézz hülyének, deeee.... én hiszek abban, hogy bizonyos dolgok, amiket az életedben elkövetsz, valamennyire hatással lesznek a következő életedre. Úgy értem... Pl. egy profi zongorista vagy, akit az egész világ elismer. Aztán, miután meghalsz, és a lelked új testbe kerül, lehet, hogy az illetőnek tehetsége lesz a zongorázáshoz. Mármint ne értsd félre.. úgy értem, hogy könnyebben és gyorsabban tanul meg rajta játszani, stb. stb. Aztán persze az ő dolga, hogy ezt felfedezi-e önmagában vagy sem.

De ez csak egy példa. Én próbálom úgy élni az életem, hogy a "következő én" ne csalódjon magában. :D

2012. jan. 2. 16:37
 6/17 anonim ***** válasza:
Mindkétszer ölelés lenne. :-)
2012. jan. 2. 16:57
 7/17 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez nem lehetséges, csak elgondolkoztam ezen.

Én először jól megrugdosnám, mert annyi szenvedés ért, aztán megölelném, mert a tanultam belőle.

És az utánam következővel én is ezt fogom tenni.

Kemény élet, hogy fejlődhessen, semmi punnyadás! :D

2012. jan. 2. 17:02
 8/17 anonim válasza:
agyonütném a gerinctelenjét :D
2012. jan. 2. 17:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én megölelném. Bár nagyon rossz gyerekkorom volt. Nem voltam tervezett baba, nagyon csórók voltunk, emiatt a szüleim sokat veszekedtek a fejem felett. Késöbb alkoholisták lettek és mindennél fontosabb volt az ital. Rengeteg dolog nem adatott meg kiskoromban ami másnak természetes (saját bicikli, egy pónin idétlenkedni körbe-körbe egy kisállat simogatóban, akár csak 1-szer korizni, vagy bármi ehhez hasonló). Viszont nem kezdtem 9 évesen dohányozni (soha 1 percig sem cigiztem), nem drogozom, nem akarok percenként új "partnert", míg mások órákat-napokat ülnek egy tananyag felett én 10 perc alatt megtanulom, "csak" 27 évesen lett meg a (B-s) jogsim (utána a többi) "csak" használt saját autóm van, 19 évesen jutottam először el a Balatonra, kb. ennyi idősen ülhettem be először egy étterembe, pedig a belvárosban lakom Pesten (meg még nagyon sokáig sorolhatnám) de mindenért sok-sok évig várakoztam, kűzdöttem, és mindennél jobban megbecsülöm ezeket a dolgokat.
2012. jan. 2. 17:43
 10/17 anonim ***** válasza:
ha tudnám, végeznék vele valamilyen módon, vagy kinoznám, hogy átélje, amit én ebben az életben átélek.
2012. jan. 2. 21:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!