Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan tudhatom meg, hogy mi...

Hogyan tudhatom meg, hogy mi a sorsfeladatom?

Figyelt kérdés
tegnap 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Az, amit most csinálsz. Elég egyszerű.
tegnap 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Kérdés hogy van-e egyáltalán. Egy csomó embernek nincs és csak tengődik.
tegnap 20:59
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

A "tengődés" is sorsfeladat. Annak nincs csak sorsfeladata, nem létezik vagy aki halott.

tegnap 21:02
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Mindíg ugyanaz. A fejlődés.
tegnap 22:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Én tengődök. Minden nap csak egy újabb sehová se kívánt nap a tegnap után. Már évek óta úgy kelek fel, hogy na, sajnos ma sem haltam meg álmomban.
tegnap 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:
De mit dolgozol? Valami gyári?
ma 00:22
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Ami mindenkinek egységes életfeladata az a szellemi fejlődés vagy önismeret, akár tud róla, akár nem. Azzal nem lőhetsz mellé!
ma 02:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha nem merek kilépni a rossz kapcsolatomból, akkor az a feladatom, hogy abban tengődjem végig az életem? És így fejlődjek?
ma 08:19
 9/11 anonim ***** válasza:

"Hogyan tudhatom meg, hogy mi a sorsfeladatom?

Én tengődök. Minden nap csak egy újabb sehová se kívánt nap a tegnap után. Már évek óta úgy kelek fel, hogy na, sajnos ma sem haltam meg álmomban.

Ha nem merek kilépni a rossz kapcsolatomból, akkor az a feladatom, hogy abban tengődjem végig az életem? És így fejlődjek?"

Hát, nem sok adatod adtál meg ahhoz, hogy kitaláljuk, mi is a feladatod. Oly keveset, hogy értelmes válaszért inkább tedd fel máshogy, újrafogalmazva a kérdést:

Mit tegyek, hogy megtaláljam a sorsfeladatom?

Valahogy így. Amit leírtál magadról, az alapján nem tűnsz kezdeményezőnek, nem tűnsz aktívnak, nem tűnsz elegendően felelősségvállalónak ahhoz, hogy bármi választ is átgondolj vagy elfogadj.

Tkp mi céllal írtad ki a kérdést, Kérdező?

ma 09:06
 10/11 anonim ***** válasza:

8. Hát széllel szembe nem jó pisilni. Az erőszakmentesség mint a Lét alapelve azt is jelenti hogy önmagad ellen se teszel erőszakot. Nem fejben hanem szívben élsz, hű maradsz önmagadhoz, ha úgy érzed hogy valami nem megy, azt nem kell erőltetni, tehát ki kell lépni, meg kell szüntetni.

Ha valami vonz, hív, akkor meg abba az irányba menni.

Nem lenne bonyolult.

ma 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!