Honnan tudnám megtudni hogy mi a sorsfeladatom?
Meg szeretném kérni azokat, akik sem ebben, sem ehhez hasonló dolgokban nem hiszen, hogy ne írkáljanak mindenféle provokatív illete trágár dolgot, sőt ne is írjanak semmit, csak egyszerűen lépjenek át a kövi kérdésre.:D
Előre is köszi mindenkinek a választ!
Ezt nem lehet tudni,ez magától jön...hisz amit teszel,azt is a sors irányítja,szal nem hiába írtad ki ezt a kérdést se:)
Nem veszed észre,de mindig a sors irányít,de te is dönthetsz a sors csak megadja a lehetőséget(ket)....
Az első válaszolónak igaza van, és Isten eléréshez, magadba, vagyis a szívedbe kell nézz, és megjön a válasz tényleg.
De hadd kérdezzem meg az elsőtől, hogy mi az az egy dolog, amire nem válaszolt az Atya neked? :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Küldd el priviben a születési dátumodat és segítek.
Namaste
Saten.
Akkor, ha megengeded. :)
Mivel az emberi elme örökkévaló, akárcsak Isten maga, ezért egyértelmű a reinkarnáció(testek cseréje, a lelki fejlődés miatt), és az, hogy nem mindenki ugyanolyan szellemi érettségben van. Nyilván akik alacsonyabban vannak ebből a szempontból, azok úgymond "vakok", vagyis elfogultak még, tehát nem képesek arra, hogy belegondoljanak a másik nézőpontjába, hogy egyáltalán helyes e az, de akár a sajátjuk is. Az ember racionális gondolkodását az önnön vágyai, sunyi önzése tartja vissza a tisztánlátásban(s mivel egymásra hatnak, ezért egymást is blokkolják valamelyest az emberek-vezetők a köznépet, de tévedésből), azaz a tágabb látókörben. Minden ember a saját kárából tanul, ezt is figyelembe kell venni...de aki pedig más kárából tanul, mondjuk jelen életében, az azt jelenti, hogy egy korábbiban, már megízlelte saját magán a negatívumot, és nemesedett tőle, bölcsebb lett. Minden embernek eljön a saját ideje, de ha valaki nyitott az ezotéria/vallás felé, annak meglehet rövidíteni a felismerést. :)
én tudom, hogy mindenki megleli idővel az igazságot, és megérti, hogy az Atya nélkül semmi sincsen. :)
remélem most már tisztán érted, miért is vannak még szűk látókörűek...segítsük őket, legyünk velük türelmesek, és megértőek...nem lehet baja senkinek sem. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
köszi mindenkinek a választ!
Saten:
képzeld el hogy már nagyon sok olyan dolgot olvastam ,hogy ez nem létezik, az nem létezik, ez lehetetlen, az lehetetlen...szóval nem érdekel.
én ebben hiszek, és nem akarom ezt megváltoztatni :D
és igen...Isten...
nem fogok hozzá imádkozni...meguntam :S
olyan sokszor imádkoztam hozzá, és olyan sokszor kértem hogy segítsen...de nem segített
elegem lett abból hogy én hiába hiszek benne és imádkozok egy kis segítségért, ő nem segít... ennyit erről...
és igen ,most lehet lepontozni, meg minden, de nem érdekel :D
a válaszokat továbbra is köszönettel ajándékozom :D
szóval jöhetnek még :P
tudod kedves kérdező szívből kell kérni Istentől, őszintén...és azt ugye te sem gondoltad komolyan, hogy majd az önző vágyak is teljesítve lesznek?! :D
ez utolsót most nem rád értem, csak megemlítettem.
üdv
25/F
LastOne.Left
Nagyon érdekes az életszemléleted kedves LastOne.Left! Úgy veszem ki a szavaidból, hogy vallásos vagy de valahogy mégis különleges. Jó lenne egyszer találkozni veled. Teljesen máshogy közelíted meg a problémákat, csak tisztelni tudlak.
Kedves kérdező! Ne siesd el a dolgot én sem tudom, mi a célja a létezésemnek viszont tudom, hogy mit akarok csinálni. Számomra ez a fontos. Dúl bennem a versenyvágy én akarok lenni a legjobb! Nyugalom te is rájössz egy idő után. Ez olyan mint a felnövés. Hiába akar a gyerek 10 évesen felnőtt lenni az attól még gyerek marad, hogy kivágott trikókban és magassarkúban jár. Türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!