Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan tudnám megtudni hogy...

Honnan tudnám megtudni hogy mi a sorsfeladatom?

Figyelt kérdés

Meg szeretném kérni azokat, akik sem ebben, sem ehhez hasonló dolgokban nem hiszen, hogy ne írkáljanak mindenféle provokatív illete trágár dolgot, sőt ne is írjanak semmit, csak egyszerűen lépjenek át a kövi kérdésre.:D

Előre is köszi mindenkinek a választ!

2010. júl. 30. 05:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Imádkozz Istenhez! Ő majd megadja a választ a kérdésedre. Majdnem mindenre tudja a választ. Eddig bármit kérdeztem megmondta nekem egy dolgot kivéve.
2010. júl. 30. 06:00
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt érezni fogod, ha eljön az ideje.Nekem olyan 30 körül kezdett derengeni.
2010. júl. 30. 08:57
 3/21 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet tudni,ez magától jön...hisz amit teszel,azt is a sors irányítja,szal nem hiába írtad ki ezt a kérdést se:)

Nem veszed észre,de mindig a sors irányít,de te is dönthetsz a sors csak megadja a lehetőséget(ket)....

2010. júl. 30. 10:29
 4/21 anonim ***** válasza:
69%

Az első válaszolónak igaza van, és Isten eléréshez, magadba, vagyis a szívedbe kell nézz, és megjön a válasz tényleg.

De hadd kérdezzem meg az elsőtől, hogy mi az az egy dolog, amire nem válaszolt az Atya neked? :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. júl. 30. 11:47
 5/21 anonim ***** válasza:

Küldd el priviben a születési dátumodat és segítek.

Namaste

2010. júl. 30. 12:32
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a kérdésem amire még nem kaptam választ, hogy az emberek miért ilyen szűk látókörűek. Ha valakinek más a véleménye mint az övé a legtöbben el sem gondolkodnak rajta, hogy helyes-e a másik véleménye.
2010. júl. 30. 13:09
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Saten.

Akkor, ha megengeded. :)

Mivel az emberi elme örökkévaló, akárcsak Isten maga, ezért egyértelmű a reinkarnáció(testek cseréje, a lelki fejlődés miatt), és az, hogy nem mindenki ugyanolyan szellemi érettségben van. Nyilván akik alacsonyabban vannak ebből a szempontból, azok úgymond "vakok", vagyis elfogultak még, tehát nem képesek arra, hogy belegondoljanak a másik nézőpontjába, hogy egyáltalán helyes e az, de akár a sajátjuk is. Az ember racionális gondolkodását az önnön vágyai, sunyi önzése tartja vissza a tisztánlátásban(s mivel egymásra hatnak, ezért egymást is blokkolják valamelyest az emberek-vezetők a köznépet, de tévedésből), azaz a tágabb látókörben. Minden ember a saját kárából tanul, ezt is figyelembe kell venni...de aki pedig más kárából tanul, mondjuk jelen életében, az azt jelenti, hogy egy korábbiban, már megízlelte saját magán a negatívumot, és nemesedett tőle, bölcsebb lett. Minden embernek eljön a saját ideje, de ha valaki nyitott az ezotéria/vallás felé, annak meglehet rövidíteni a felismerést. :)

én tudom, hogy mindenki megleli idővel az igazságot, és megérti, hogy az Atya nélkül semmi sincsen. :)

remélem most már tisztán érted, miért is vannak még szűk látókörűek...segítsük őket, legyünk velük türelmesek, és megértőek...nem lehet baja senkinek sem. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. júl. 30. 13:26
 8/21 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a választ!

Saten:

képzeld el hogy már nagyon sok olyan dolgot olvastam ,hogy ez nem létezik, az nem létezik, ez lehetetlen, az lehetetlen...szóval nem érdekel.

én ebben hiszek, és nem akarom ezt megváltoztatni :D

és igen...Isten...

nem fogok hozzá imádkozni...meguntam :S

olyan sokszor imádkoztam hozzá, és olyan sokszor kértem hogy segítsen...de nem segített

elegem lett abból hogy én hiába hiszek benne és imádkozok egy kis segítségért, ő nem segít... ennyit erről...

és igen ,most lehet lepontozni, meg minden, de nem érdekel :D

a válaszokat továbbra is köszönettel ajándékozom :D

szóval jöhetnek még :P

2010. júl. 30. 23:22
 9/21 anonim ***** válasza:

tudod kedves kérdező szívből kell kérni Istentől, őszintén...és azt ugye te sem gondoltad komolyan, hogy majd az önző vágyak is teljesítve lesznek?! :D

ez utolsót most nem rád értem, csak megemlítettem.

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 1. 12:44
 10/21 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes az életszemléleted kedves LastOne.Left! Úgy veszem ki a szavaidból, hogy vallásos vagy de valahogy mégis különleges. Jó lenne egyszer találkozni veled. Teljesen máshogy közelíted meg a problémákat, csak tisztelni tudlak.

Kedves kérdező! Ne siesd el a dolgot én sem tudom, mi a célja a létezésemnek viszont tudom, hogy mit akarok csinálni. Számomra ez a fontos. Dúl bennem a versenyvágy én akarok lenni a legjobb! Nyugalom te is rájössz egy idő után. Ez olyan mint a felnövés. Hiába akar a gyerek 10 évesen felnőtt lenni az attól még gyerek marad, hogy kivágott trikókban és magassarkúban jár. Türelem.

2010. aug. 1. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!