Honnan lehet megtudni, hogy a jelenlegi élet az az adott léleknek hányadik fizikai jelenléte, és hogy lesz- e még megtestesülése?
Akkor van az utolsó megtestesülésed emberi testként, ha bármire/bárkire ránézel és testvérednek, saját részednek tekinted, teljes szívedből és eszedből, totálisan önzetlenül cselekedve és gondolkodva. :)
A regressziós hipnózissal pedig óvatosan kell bánni, mert ha gyakorlatlan médium csinálja rajtad, akár "baj" is származhat belőle. S igazából felesleges is megtudni hányadik is ez...mert a valós ezoterikus tanítás tudása nélkül megint csak összezavarná az embert. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
KÖszönöm a válaszokat! 25/F te nagyon érdekes dolgokat írsz.
Szerintem nekünk beszélgetni kellene, bizonyos dolgokról....:) felvennéd velem a kapcsolatot? violettefine@freemail.hu
Én egy reinkarnációval kapcsolatos könyvben olvastam, hogy számmisztika segítségével ki lehet számítani. Az író szerint nem véletlenül születünk azon a napon,amin. Tehát ha v.ki pld. 11.-én született(1+1=2) az a második életét éli. Ne szóljatok meg, nem én találtam ki.A könyv írta!!!
Üdv....:)
Előző vagyok.
A könyv címe és szerzője:
Horváth Andrea-Karma és reinkarnáció(Miért kell újjászületnünk?)
A különféle beszédeknek vonzereje van akkor is ha lényege nem igaz,mert belejátszik a hallgató elvárása is. Azonkívül világunk olyan,hogy sok benne a tudatos hazug,ha másért nem,hogy csdálják,felnézzenek rá.
Jézus,mikor már véresre verték,keresztre feszítették,ahol még gúnyolta is a meghülyített tömeg,még a kínok kínjai közt is ki tudta mondani:"Atyám bocsáss meg nekik,mert nem tudják mit cselekesznek."
Lehet ennél nagyobb szeretet? Mért akarod elvégezni azt a munkát amit már egyszerelvégzett érted,helyetted tökéletesen más.
Vagy elfogadod,hogy készen van - mert a kereszten utolsó szavávalkijelentette:"ELVÉGEZTETETT" - vagy egész éltedben húzod az igát hiába.
A különféle szeánszokról még hadd írjak,pedig nem szeretek sokat írni.Van egy egyedül élő 70 éves nő ismerősöm.Éjjel nem mer égő lámpa nélkül aludni,mert szeánszokra járt. Óvva intelek ezektől. Hoppá! Jézus a karma felett is Úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!