Tisztelt Jósok és Jósnők! 1989. 04. 03. Esztergomban születtem. A jelenlegi és a jövőbeni egészségi állapotom alakulásáról, valamint általánosságban az életem alakulásáról szeretnék érdeklődni?
a 2011-es életed nagyon jól fog alakulni. De még 2 hónap leforgása alatt megtalálja a szerelem, ha már szerelmes, vagy férje van és gyerekei, akkor a családban lesz egy kisebb össze zördülés.
A nyár az jónak ígérkezik, minden lesz benn ami jó..
Üdv!
A nyár az ön számára nagyon jonak igérkezik.
Egészségi állapota kifogástalan leg mindaddig mig nyáron ki nem ül a napra mivel egy napozás során megfogja csipni egy méhecske.
Szia!
Calipto honlapján olvastam, hogy ő ingyen jósol, szerintem írjál neki! caliptof@gmail.com a címe.
Védőangyalod neve: Sitaél -(Szitaél)
Mars a Kosban: Hatalmas energia, igyekezet, kezdeményező erő, küzdőképesség, szenvedély, férfiasság, érzékiség, az akadályok gyors leküzdése, könnyed áthágása jellemzi azt a személyiséget, aki a szexualitás terén önérvényesítő módon keresi örömét. Hatalmas testi- és nemzőereje ösztönös rámenősséggel párosulva a nemi birtoklásban elégíti ki szerelmi és győzelmi vágyát.
Diszharmonikus megnyilvánulásában nyers, konfliktuskereső, indulatos, agresszív, hebehurgya, betörhetetlen, primitív, kíméletlen tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!