Melyik a legkevésbé nőies csillagjegy? (a jegyre általánosságban jellemző tulajdonságok alapján)
a legnőiesebbek: mérleg a divatérzékével, a skorpió a szexuális túlfűtöttségével, az oroszlán az egojával és a ragyogásával, és a bika a bájával.
második vonalban: kos,ikrek,halak,rák, vízöntő
a legutolsó vonalban: a kényelmesen öltözködő laza nyilas,és az agyonsminkelt intellektus a szűz.
A szüz már bocsi de nőies,honnan szedted ,hogy nem az?...Olvass el jellemzéseket a jegyről,nőies jegy.Érdekes én szüz vagyok és rengeteg pasi mondta már azt,hogy én vagyok a legnőiesebb nő akivel dolga volt.Az egyik barátom összes szerelme szüz volt,meg is kérdeztem miért és ő is mondta,hogy azért mert imádja a nőies nőket...és a szüz mennyire az.
Azért ezen felhúztam magam...
nem a szüzeket mondanám a legnőiesebb jegynek, de a mérlegeknél azok, sokkal nőiesebbek!!!
szerintem a legnőiesebbek a rákok és a vízöntők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!