Tényleg csak a magyarokra jellemző ez a magatartás általánosságban?
Már sokszor olvastam itt az oldalon is, meg hallottam, h a magyarok mennyire olyan típusúak, h ha nekik szar, legyen másnak is, magyarul dögöljön meg a szomszéd tehene is elv, a fúrás, kétszínűsködés. Sajnos igaz ez az állítás, a környezetem 90%-a ilyen, ahogy lehet, legyen alá tenni a másiknak, mert neki is szar helyzete van, akkor "szívjon már ő is".
De ez csak ránk lenne jellemző? Más országokban is ilyen az átlag, nem? :S
Pont a napokban beszélt erről az iskolában az egyik tanárunk, hogy csak a magyarok ilyen kárörvendőek.
Az ő példája ez volt: Ha megdöglik egy tehenünk, dögöljön meg a szomszédnak is, de neki lehetőleg kettő :D
Tényleg nagy arányban ilyenek a magyarok. De nem mindenki. A neveltetés miatt van.
Sajnos az sem megoldás ha elmentek innen, mert ha túl sokan mennek el akkor e miatt előbb utóbb ott is szar lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!