Milyen magatartás jellemző a szukákra tüzelés alatt?
Most jön a termékeny időszak,ezalatt különbözőképpen viselkedhetnek. Van kutya akit nagyon megvisel és van aki könnyebben túlvan rajta.
Nem ártana ivartalanítani mielőtt gennyesméhgyulladást kapés méhdaganatot. Sajnos az ebben a korban szokott következni. És ha rossz állapotban van és úgy kell műteni az rizikós. Beszélj a dokitokkal
Az én kutyáimon semmilyen változás nincs, de szerintem ez annak tudható be, hogy szigorúan fogom őket. De ettől függetlenül az ivartalanítás ajánlott.
Az ivartalanítás ára attól függ mekkora a kutya. Minnél kisebb, annál olcsóbb, és vannak akciók is. Nekem 10 kg volt a kutyám, és 21 ezerért csinálták meg, de! ebben benne volt a chip ára és a kontrolvizsgálatok is. Ahogy felébredt, máris jól volt, pár óra múlva már házat akart őrizni.
Viszont még kockázat, a kutya kora. Minnél idősebb, annál veszélyesebb az altatás. Nekem az egyik kutyám 10 éves. Őt már nem ivartalanítanám, habár nem látszik rajta a kora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!