Milyen helyek, utak szerintetek a legfélelmetesebbek? Haverokkal akarunk el menni valami igazán félelmetes „túrára” csak nem tudjuk elképzelni mi lenne eléggé félelmetes. Szerintetek milyen helyek a legfélelmetesebbek általánosságban?
Ez jó muri:D
Hol laksz?
A környékeden nincs vmi elhagyatott hely?
Vagy egy szellemváros?:D
Valami jó nagy erdő éjszaka!
Bár attól is függ, mitől akarok félni... Nem tudom, hova valósiak vagytok, de valami jó kis ózdi cigánysoron úgy összefosnátok magatokat, hogy hihetetlen, meg amúgy jól meg is vernének meg ki is rabolnának, szal nem ajánlom :D
Itt is van cigánysor de ott a legnagyobb meg magyarázhatatlan jelenség a
" Gyere vissza te ribanc "
" Nem megyek mert múltkor is.."
Mi volt a múltkor?: D na ez az amire eddig keressük a választ:D különben ilyen furcsa dolgoktól mármint olyan fokozatosan parázunk egyre jobban és jobban és ááá:D
Ti dolgotok mit csinaltok, de.......ez elegge veszelyes lehet szerintem. Es minek keresni a bajt? Nincs nyugtod?
Valami felelmetesre, izgalmasra vagysz....hat.......gondold meg sok minen tortenhet es nem vegzodhet feltetlenul jol........
Nem kéne a cigányokat leszolni :D
Szerintem a szellemturára akarsz menni tokyot ajálom , ott vannak szellemek menyetek ki a tokyo városból és keresetek egy elhagyatott vidéket ott táborozatok le és utána majd meséld el hogy mi történt:DDDDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!