Van olyan csoport/szekta Magyarországon akik szertartásokat, démonidézéseket tartanak? Vagy akik kutatják a természetfeletti lényeket? Esetleg vámpír/szellemkutatók? Hogy érhetők el, hogy lehetne hozzájuk csatlakozni?
Ehhez miért kell szekta?
A szellemekhez meg előbb-utóbb mindenki fog csatlakozni, nem hiszem, hogy ezt külön kéne kutatni.
Régebben volt a titkos tudás tárháza fórum, ahol kutattak vámpírok után. Nem tudom, hogy ma mennyire aktív.
Ha van is még ilyen csoport, szerintem nem reklámozzák, hiszen akkor a rejtőzködve élő pl. vámpírok tudnának róluk és megnehezítenék a keresést.
Addig jó neked, amíg nem tudod velük felvenni a kapcsolatot, elképzelni sem tudod hogy mibe keverednél bele!
Szoktak démonokat idézni, aki megidéz egy démont az illető vagy nagyon bátor, vagy rendkívül ostoba. Egy démont nehezen lehet átverni.
Szellemekkel sem mindegy, hogy milyennek találkozol.
Ennyire megszeretnél halni, kedves kérdező?!
Volt ilyen csoport még néhány éve: Eretnektech
Elég keményen nyomták és titokban.
Aztán az egyik tagjuk szépen módszeresen eltüntette a többit és hírmondójuk sem maradt.
Egyik haverom be akart engem is szervezni az eltűnése előtt. Akkoriban már kezdtek kibukni a dolgaik és tűntek el tagok.
Rendörségi ügy konkrétan nem lett belőle. Csak úgy eltűntek.
Haver beszélt egy szeánszról, melyben kaput nyitottak egy másik dimenzióra és néhányan átkeltek. Ezért akart beszervezni engem is, de kifutottunk hála Istennek az időből.
Én megtértem ezután és elhatárolódtam a témától.
Ennyit tudok erről elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!