Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van olyan csoport/szekta...

Van olyan csoport/szekta Magyarországon akik szertartásokat, démonidézéseket tartanak? Vagy akik kutatják a természetfeletti lényeket? Esetleg vámpír/szellemkutatók? Hogy érhetők el, hogy lehetne hozzájuk csatlakozni?

Figyelt kérdés

jan. 23. 17:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt senki sem fogja neked leírni, hogy gyere ide ekkor s akkor, mert egyet idézni akarunk. Meg a neten is kersgélhetsz, de negyon kevés eséllyel találod meg amit keresel. De ahogy már előttem is írták, a darkweben már sokkal nagyobb az esélye.
jan. 25. 10:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom a darkwebet használni, még sosem voltam rajta. Hogy tudok rámenni?
jan. 25. 10:40
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

Ezen keresztül tudsz csatlakozni, ingyenesen letölthető: [link]

A használatáról keress rá a gúgölben. Egyáltalán nem olyanok a webcímek, mint amit eddig használtál. És nem .com, vagy .org, vagy .net, vagy .hu stb. fejeződig be. Hanem, .onion

Tudom, kissé fura. A webcím (domain) is fura, mert egy hosszú, összefüggéstelen cím az. Egy példa, amit én találtam ki: erjbdaodffeoiunttupplauzvzwz.onion

Valami ilyen.

Keress rá, hogy hogyan kell használni ezt a Tort. Nem bonyolult, de ha fogalmad sincs, akkor nem tudod használni.

jan. 25. 11:01
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Ha jól emlékszem, Amerikában voltak olyan esetek, hogy Sátánista csoportok embereket is gyilkoltak. Szerintem nem kellene inkább Sátánisták, démonidézők közé menned!

Egyébként a démonoktól inkább megszabadulni kell, nem keresni őket. A démon olyan szokott lenni, hogy fogva tartja az embereket, és beleragasztja egy rossz lelki állapotba, ami magának az embernek sem jó. A démonok szenvedést is tudnak okozni egy embernek lelkileg. Felteszem, hogy ezt sem szeretnéd átélni.

Ha démonoktól szeretnél megszabadulni, Jézus Krisztus tud segíteni neked!

jan. 25. 23:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Biztos van
febr. 5. 23:08
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

Adnám ha lenne:D

Ha rájuk találsz szólj

febr. 10. 08:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Hitgyüli az mar szektanak szamit szerintem
febr. 16. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!