Megölelnéd vagy megvernéd?
Ha találkozhatnál azzal a lénnyel, aki előző életedben voltál, akkor megölelnéd, mert jó az az élet, ami az "ő" tetteiből jött létre, vagy jól megrugdosnád?
Mit gondolsz, a következő életbeli "te" eddigi életed alapján megölelne, vagy jól megpofozna?
Érdekes kérdés:D
Azt hiszem első körben bitangpusztulatosan pofán vágnám. Aztán jó viktoriánus hölgy módjára leülnék vele egy csésze tea mellé, és elbeszélgetnénk. Ha egy aljadék gennyláda, és nem akar megváltozni, feldugnám a teáskancsót a végbelébe.
Igen, azt hiszem ezt tenném.
Bár, ha jobban belegondolok, a mostani életem első kb. 10-12 éve miatt lettem az aki vagyok. Bár rengeteg lelki sérülést szereztem, de azt hiszem kezdek megvilágosodni. Szóval nem tudom, hogy mi is lenne a helyes, de hogy pofánvágnám, az bizonyos.
Egyik sem.
Most nem túl jó az életem, de tudom, hogy minden jobbra fordul, és jönni fog a jobb, csak tenni kell érte.
Úgyhogy jó nekem így, ahogy vagyok.
De, ha válaszolni kell, akkor inkább megölelném.
Remélem, engem is a köv. inkarnációm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!