Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Aki öngyilkosságba menekül,...

Aki öngyilkosságba menekül, és hátrahagy rengeteg problémát, hazugságot, rossz kapcsolatokat, az rossz karmát generál?

Figyelt kérdés
Már ha létezik reinkarnáció, karma.
2012. jan. 17. 10:01
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg, ez volt élete értelme, létezésének célja, hogy másokat tanítson ezzel a viselkedéssel.
2012. jan. 17. 10:02
 2/21 anonim ***** válasza:
erre senki sem tudhatja a választ
2012. jan. 17. 10:10
 3/21 anonim válasza:
Bármi is van az élet után, az élet eldobása a legtöbb vallásban bűnnek számít! Az életet akármilyen nehéz is végig kell élni, mert mindenkinek dologa van!
2012. jan. 17. 10:19
 4/21 Antimod ***** válasza:
80%

Egyes halálközeli élményekben láttak embereket, akik folyamatosan egy másikat kísértek szellemként, és a bocsánatukért esedeztek, persze hiába, mert nem látták, hallották őket... nem tudom, mennyire higyjem el ezeket, de elég szörnyűen hangzik. Földi pokol.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 17. 10:24
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Az öngyilkosság már önmagában olyan erőszakos cselekmény, ami iszonyú mennyiségű karmát gyárt le és elvileg több életre visszaveti a fejlődésben az illetőt. A hátrahagyott dolgok meg ugyanúgy megmaradnak, és majd a következő "lehetőségnél" kell megoldani őket.
2012. jan. 17. 11:33
 6/21 anonim ***** válasza:

Pont tegnap néztem, hogy mit ír a wikipédia a halálközeli élményekről. Az öngyilkosságra is kitér. Bemásolom:

"Az öngyilkossági kísérletekből visszatértek beszámolói jelentik az egyetlen kivételt, a földrészenként egymástól nem sokban különböző halálközeli élménysorokból. Az öngyilkosságot elkövetett személyek egyáltalán nem élnek át kellemes érzéseket a halálközeli élmények észlelése során, bár a testenkívüliség érzése megmarad. Ezek az emberek arról számolnak be, hogy először nem értették, miért vannak tudatuknál, majd frusztrációt éreztek és tehetetlenséget, mert nem tudtak kapcsolatba lépni az élőkkel. Más beszámolók arról emlékeznek meg, hogy az öngyilkosok lelkei a bardo állapotában maradnak a Földön, s nem tudnak szabadulni tettük következményeitől. Néhány személy arról számolt be, hogy ezek a lelkek hiábavalóan esedeznek bocsánatért még élő hozzátartozóiktól és eközben pokolian szenvednek tettük etikai súlyától. Azok a személyek, akik sokáig voltak mély kóma vagy klinikai halál állapotában, ritkán azt is elmondták, hogy az életükben függőségben szenvedő személyek szellemei esetében is hasonlókat tapasztaltak."

Hát ha ez igaz, és ezek az élmények megfelelnek a valóságnak, dúrván megszívják, már az elött is mielött újból leszületnének.

2012. jan. 17. 12:16
 7/21 anonim ***** válasza:
wikipedia egy szabadon szerkeszthető weboldal...
2012. jan. 17. 12:18
 8/21 anonim ***** válasza:
Azért is írtam oda, hogy "ha ez igaz". De egyébként elég korrekt írás van a wikin a halálközeli élményekről, több oldalról is bemutatja a jelenséget. Valamint máshol is azt írják, hogy az öngyilkosságot megkísérlők mind kellemetlen élményekkel tértek viszza, habár a legtöbb ilyen oldal nem hivatalos, vagy félhivatalos, szóval nem tudom mennyire lehet komolyan venni, de szerintem valamennyi valóságalapja van.
2012. jan. 17. 12:41
 9/21 Antimod ***** válasza:

"Hát ha ez igaz,"

Nem tudom, hogy az-e. A tanulmányokban, amiket olvastam, nem volt különbség a HKÉ szempontjából az "öngyilkosok" és az egyéb módon elhunytak között. Az életfilm viszont - megint csak állítólag - teljes önvizsgálatot követel, amit a tudat 100%-ig átél - jót is, rosszat is. El tudom képzelni, hogy ebben az esetben mit érhet az öngyilkosság.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 17. 12:46
 10/21 anonim ***** válasza:
ez egyértelmű, igen!
2012. jan. 17. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!