Ha állandóan megaláznak, és örök vesztes vagyok, akkor az előző életemben rossz ember voltam?
A kérdésrea válasz : Nem. Vagy legalábbis nem feltétlenül.
Azért születünk le újból és újból, hogy tapasztalatokat szerezzünk, megtanuljunk dolgokat, amelyek ahhoz kellenek, hogy magasabb szintre léphessünk a tökéletesség felé válás útján.
Akinek nehéz a sorsa, az is változtathat rajta, ugyanis a legfőbb eleve elrendelt eseményeken, találkozásokon kívül aszabad akarat dominál, a sok nehézség ellenére is lehetsz boldog, sikeres.
Te magad is tudod, miben vagy jobb mint mások, és mi okoz neked örömet, amit könnyedén el tudsz érni.
Attól, hogy valakinek nehéz a sorsa, még lehet ez az élet is szép és jó.
Amit adunk másoknak, azt 3 szorosan kapjuk vissza, ez 100 % os igazság : egyszer, amikor " eltávozunk", ilyenkor átéljük újra a megtörtént dolgokat, akár mások szemszögéből is, egyszer, amikor újjászületünk a következő reinkarnáció alkalmával ( decsak ha nem tanultunk az esetből, és meg kell tapasztalnunk, hogy minlyen is az a biznyos dolog ) és egyszer a jelenlegi életben is, mert így könnyebb a fejlődés, a tapasztalás.
De, mint írtam, annak ellenére, hogy sok rossz megesik az emberrel, tudni kell értékelni a jó dolgokat is, és akkor a legsavanyúbb életű embernek is szép lehet ez a világ. Az egész csupán hozzáállás kérdése.
Arról nem is beszélve, hogy nagyobbat tudunk előrelépni, ha ezt már ebben az életben megtanuljuk : értékelni mindazt, ami másnak természetes, de az élet igazi örömét tudja adni...
Nem. Akármit hozol magaddal az előző életedből, az nem azt jelenti, hogy nem is tudsz változtatni - hisz épp ez az újjászületés lényege: hogy fejlődhetsz.
Megalázni csak azt lehet, örök vesztes csak az, aki hagyja magát. Ha hagyod magad, akkor ne fogd az előző életedre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!