Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi az a karma letevés?

Mi az a karma letevés?

Figyelt kérdés

2012. febr. 5. 22:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, te attól nagyon messze vagy.

Nem sértés, én is. Bár sokan állítják, hogy nekik sikerült.

HAHAHA

2012. febr. 6. 00:12
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem baj, ha messze állok tőle, viszont tulajdonképpen fogalmam sincs, mi az:)

Te tudod esetleg?:)

2012. febr. 6. 00:27
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

A karma az egy rendszer, ami azért felel, hogy a tetteknek, az ember hozzáállásának a dolgokhoz legyen visszahatása, és azért van jelen, hogy az embert felismertesse azzal kapcsolatban, hogy mi a Valóság - hogy mi az ember, mi a világ és mi Isten igazából - s amikor mindez megtörténik, tehát az egyén sorozatosan, tévedésében elkövetett hibáinak karma általi reakciójából felismeri ugye a Valóságot, akkor megszűnik a karma hatni rá onnantól kezdve, vagyis a karmát "letette". :)

ui.: a karma a Valóság által fenntartott rendszer.

üdv

27/F

LastOne.Left

2012. febr. 6. 12:01
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
A karmától megszabadulunk, ha megtanultuk a leckét, és jó választ adtunk a kérdésre. Pl: Irgy vagyok, nem adok enni az éhező szomszédnak. A karmám ez: meg kell tapasztalnom az éhezést, és valakinek az irigységét. Megtapasztalom, megjegyze, és a következő életemben jól válaszolok: Jószívű vagyok és adakozó, segítek a rászorultakon. Ezáltal jól válaszoltam, többet már nem kell az éhezés karmáját magammal cipelnem. Letettem. Jó sorsom lesz anyagilag legközelebb.
2012. febr. 6. 23:12
 5/9 anonim ***** válasza:
5%
Nincs olyan,hogy karma, tehát mi sem egyszerűbb mint letenni. Egyszerűen éld az életed és viseld a tetteid következményeit. Vagy élvezd őket ha jól sikerültek. Persze ebbe mások is beleszólnak, hiszen társadalomban élünk és mindenki hatással van egy picit a körülötte lévők életére is. Szóval nem karma csak élet és kész.
2012. febr. 7. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Bocs az offért.

Last One. Left, örülök, hogy újra itt vagy, már hiányoltalak. :)

2012. febr. 9. 12:58
 7/9 anonim válasza:
ha jót cselekedsz akkor jó fog veled történi visziotn ha rosszat akk rossz :/
2012. febr. 15. 07:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha csak azért teszel jót, hogy te is jót kapj, az nem ugyanaz, mintha mindenféle ellenszolgáltatás elvárása nélkül csak teszed a jót, mert az úgy helyes.
2012. febr. 15. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, ez a lényeg, hogy a tetteink következménye,csak attól nevezzük mégis karmának, hogy több életen át érvényes a felelősségvállalás.
2012. febr. 17. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!