Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Játszik a Sors? (további lent)

Játszik a Sors? (további lent)

Figyelt kérdés

Van egyáltalán ilyen, hogy SORS?

Hogy 2 embernek találkoznia kellett egymással valamiért?

Hogy a 2 ember közül az egyik beleszeret a másikba, majd pedig elválnak útjaik. Ez valami kb@szás az élettől, a sorstól?

Egyáltalán minek kellett találkozniuk, ha nem teljesedhet be a dolog?

2011. aug. 19. 22:02
1 2
 1/19 Tom Benko ***** válasza:
Mi van, szakítottatok? Nem kell ennyire tragikusan felfogni, még ha úgy is érzed... Megszemélyesíteni nem szükséges.
2011. aug. 19. 22:32
 2/19 A kérdező kommentje:
Össze sem jöttünk.
2011. aug. 19. 22:36
 3/19 anonim ***** válasza:
50%
Nincs sors, véletlenek vannak.
2011. aug. 19. 22:48
 4/19 anonim válasza:

igen, van.

-,,-

-,,-

tanulság, tapasztalat miatt valószínűleg.

15/L

2011. aug. 19. 22:49
 5/19 anonim ***** válasza:

Ha lenne,ennyire nem b.aszott volna ki velem!

Előző vagyok.

2011. aug. 19. 22:49
 6/19 anonim ***** válasza:
Előző előtti
2011. aug. 19. 22:51
 7/19 anonim ***** válasza:
62%

Olyan talán tényleg nincs, hogy "sors". De Isten tutira létezik, és véletlenek, vagy véletlen találkozások nincsenek.

Idővel megérted, mit kellett ebből a szituációból megtanulnod. Az is lehet, hogy egy előző életedből rád maradt ügyet kell elrendezned. Vagy az is lehet, hogy az, akibe most szerelmes vagy, nem illik hozzád - és a fentiek úgy döntöttek, másvalaki lesz az igazi.

2011. aug. 19. 23:13
 8/19 Killgun ***** válasza:
49%
Nincssors,de nicns véletlen.Van,hogytallkoznunk kell valakivel...Most én is olyan helyzetben vagyok,hogy találkoznom KELLETT vkivel...Köszönöm Sátán...
2011. aug. 19. 23:19
 9/19 anonim ***** válasza:

Ez emberfüggő. Nem mondhatod meg senkinek, hogy van-e vagy nincs sorsa, vagy valami előre kialakított útja, amit végig jár haláláig, esetleg azontúl.

Ez véleményen és nézeten alapul. Ugyanúgy mint amikor Benkő barátunk mindenhova benyögi a "semmi" válaszait.

Az az ő véleménye. Alapesetben alaptiszteletet megkapja tőlem, hiába nem egyezik az ő és én nézetem a témáról. De legalább nem azzal jön, hogy "NINCSFOGYATÉKOSVAGY" mint egyharmada a random embereknek, akik viszont sz*rt se kapnak, mivel meg sem érdemlik.

2011. aug. 19. 23:27
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Én hét éves kórom óta szenvedtem az alkoholista "apám"(csak biológia és azt ki nem szarja le) miatt aki verte anyámat a nap és a nap 18 órájában b@sztatott a maradék 6-ban aludtam vagy nem. Szóval nincs sors nincs isten se a többi elb@szott földöntúli szemelyiség. És semmi szükségem sem volt az efféle "tanulságra, tapasztalatra". Csak az tanultam meg hogy a többség lelke mélyén egy igazi b@szott fasz. Hasznos lecke egy hét évesnek, nem?
2011. aug. 19. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!