Játszik a Sors? (további lent)
Van egyáltalán ilyen, hogy SORS?
Hogy 2 embernek találkoznia kellett egymással valamiért?
Hogy a 2 ember közül az egyik beleszeret a másikba, majd pedig elválnak útjaik. Ez valami kb@szás az élettől, a sorstól?
Egyáltalán minek kellett találkozniuk, ha nem teljesedhet be a dolog?
igen, van.
-,,-
-,,-
tanulság, tapasztalat miatt valószínűleg.
15/L
Ha lenne,ennyire nem b.aszott volna ki velem!
Előző vagyok.
Olyan talán tényleg nincs, hogy "sors". De Isten tutira létezik, és véletlenek, vagy véletlen találkozások nincsenek.
Idővel megérted, mit kellett ebből a szituációból megtanulnod. Az is lehet, hogy egy előző életedből rád maradt ügyet kell elrendezned. Vagy az is lehet, hogy az, akibe most szerelmes vagy, nem illik hozzád - és a fentiek úgy döntöttek, másvalaki lesz az igazi.
Ez emberfüggő. Nem mondhatod meg senkinek, hogy van-e vagy nincs sorsa, vagy valami előre kialakított útja, amit végig jár haláláig, esetleg azontúl.
Ez véleményen és nézeten alapul. Ugyanúgy mint amikor Benkő barátunk mindenhova benyögi a "semmi" válaszait.
Az az ő véleménye. Alapesetben alaptiszteletet megkapja tőlem, hiába nem egyezik az ő és én nézetem a témáról. De legalább nem azzal jön, hogy "NINCSFOGYATÉKOSVAGY" mint egyharmada a random embereknek, akik viszont sz*rt se kapnak, mivel meg sem érdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!