Botond01122 kérdése:
Léteznek? Szerintem nagyon is (további lent)
Figyelt kérdés
Hát nem is tudom hogy beszéljek-e róla tisztán emlékszem 6 éves voltam magamban voltam otthon és minden ajtó ablak bevolt zárva jó kis tévézésnek indult de mikor a szobámba mentem volt erőteljes mély hangú röhögés hallatszott mögülem
látom hogy mint a elhunyt mamámra hasonlító árnyék lenne mögöttem gyorsan befutottam a szobámba aludni.Tiszta igazság.
2011. júl. 13. 23:29
1/20 anonim válasza:
Bitang egy idegrendszered lehetett már 6 évesen. Mély hörgést hallasz, majd mamád szellemet, erre elmész aludni?! Hát barátom, elismerésem...
2/20 A kérdező kommentje:
Az idegrendszerem teljesen egészséges.és mielőtt valaki írná nem képzeltem be.
2011. júl. 13. 23:48
3/20 anonim válasza:
Ha én most, 18 évesen hallanék hörgést és látnék rokon szellemet, kizárt dolog, hogy szép nyugodtan elmennék aludni.
Tuti nem képzelted?
4/20 A kérdező kommentje:
Jól emlékszem annyira megijedtem hogy azt kívántam bárcsak vége lenne a napnak ezért elmentem aludni ajtómat meg becsuktam.
2011. júl. 13. 23:57
5/20 A kérdező kommentje:
De erről soha nem beszéltem senkinek,
2011. júl. 13. 23:58
6/20 anonim válasza:
miért előzők ti mit csinálnátok, mit TUDNÁTOK csinálni?
7/20 anonim válasza:
én is kicsinek láttam/hallottam valamit, már nem emlékszem de akkor én is elaludtam. befeküdtem az ágyba és jóóóól betakaróztam. :D
8/20 anonim válasza:
A kérdezö még csak 6 éves volt. Azt se tudta mit csináljon kínnyában szerencsétlen. Mond, az a röhögés milyen volt? Olyan gonosz, vagy inkább vicces? Miben halt meg a nagymamád?
9/20 anonim válasza:
Szia! Ilyen velem 2-szer is volt. Egyszer hat évesen, egyszer meg 11 évesen. Ez egy gonosz lélek(szellem). Ha ettől megrémülsz, elfutsz, akkor ő energiát nyer tőled. Majdnem minden gyerek találkozik életében ilyennel, de vagy nem emlékszik vagy nem akar rá emlékezni, és úgy tesz később, mintha nem is történt volna meg.
10/20 anonim válasza:
mondjuk ez után én sem mertem elaludni :\ . Én sikítottam és utána honapokig nem mertem ott lenni egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!