Szasha kérdése:
Vámpír lennék? Van rá bizonyíték, de szerintem nem léteznek?
Figyelt kérdés
kétségeim vannak, vámpír vagyok, hó fehér a bőröm, és a barátnőm megsebesült, elkezdett vérezni, én meg kiszívtam a sebét, ízlett és azóta mindig a vérre gondolok! agyaram nincsen, gyorsan futok és jók a reflexeim. mit tegyek?
értelmes válaszokat kérek!
2011. aug. 29. 14:21
1/22 anonim válasza:
Meghaltál már? Ha igen, akkor vámpír vagy.
4/22 anonim válasza:
Mondd, milyen szemed van?
Írd le részletesen, írj le mindent a szemedről!
5/22 anonim válasza:
Jól tippelek, hogy 11 éves vagy kb.?
6/22 anonim válasza:
-.- nekem is hófehér a bőröm, mert ki se mozdultam egész nyáron, a vér meg finom, és? de nem is erőlködök.. NEM, NEM vagy vámpír, mert NEM LÉTEZNEK!! menj vissza legózni és ne olvass több alkonyat-f@szságot.
7/22 anonim válasza:
Az Alkonyat egy szinten van az animekkel... Szóval szerintem mindketten menjetek :D
8/22 anonim válasza:
Nem vagy vámpír. Mit tegyél? Növessz agyat.
9/22 anonim válasza:
NEM!! B*ZMEG!! NEM LÉTEZNEK! ÉS A TÉLAPÓ, MEG A HÚSVÉTI NYÚL SEM!!! FELFOGTAD GYÖKÉR????
10/22 TheGodfather válasza:
úr isten b@szd xD
vámpír vagy persze
én meg vérfarkassá kezdtem el átváltozni mert szőrös a kezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!