Hogyan éljem túl az egyedüllétet? Elhagytak és szerintem még nem fogtam fel de így is nagyon rossz, barátaim külföldön vannak és vidéken. Hogyan kell túlélni? Takaritottam, főztem (de minek), filmet néztem.
Hasonló cipőben sorstárs!!Nem tudom én sem mit csináljak,h mi terelné el a figyelmemet vagy csak 1kis ideig nem gondolni rá.Mindig azon gondolkodok mi lett volna ha....!
Talán nem kellene ezen rágódni és előre nézni!Mondom ezt én mikor én is ezt csinálom!!Az vigasztaljon téged is,h nem vagy egyedül ezzel!!
Az első válaszoló a tuti!
Társaság,társaság társaság és még több társaság!Legyél társkeresőkön(ne pasiszerzés céljából) csak ha otthon vagy egyedül,se légy egyedül!Érted...:)Ne aggódj mindig jön egy jobb!;)
18.50-es vagyok!
Hát akkor tényleg egy cipőben!!Nekem is tegnap mondta el az igazi okot amit igazából már sejtettem,h megismerkedett egy nővel.És az fáj a legjobban,h nem vagyunk már gyerekek és az utolsó pillanatban teszi ezt meg velem amikor én mindent feladtam érte csak,hogy vele lehessek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!