Jó kislány vagyok, de néha rossz akarnák lenni, mit tegyek?
akarnék, innék ...
szerintem ne rontsd el magad a cigivel meg a piával, mert pár év múlva nagyon nehéz lenne róla leszokni, elviszi a rengeteg pénzt, akár tönkre is teheti az életed
ne állj be a sorba mint sok mindenki! ;) :P
Azzal tényleg rossz leszel, hogy majmolod a haverjaid, de nem úgy ahogy Te szeretnéd. Csak azért mert ők csinálják neked is kell? Nem.
Hogy rossz legyél... Hm. Csinálj sok - veszélytelen és egészségkímélő - hülyeséget. Vagy azt amit az első írt. :D
A helyesírásod elég rossz, nem elég?
Jókislányok szóközt tesznek az írásjelek után, "akarnék", "innék", "úgy" stb...
Én azt mondom,hogy egyszer élünk,ne fogd vissza magad!:D
Persze a normális határokon belül,azért légy észnél,de ha tényleg vágysz rá,hogy bulizz,igyál,és cigizz,miért ne!?Rászokni nem olyan könnyű,mint sokan hinnék.Én is cigizek,és iszom ha elmegyek bulizni,még se szoktam rá,hétköznapokon nem kívánom,de ha elmegyek,akkor bizony jól esik elszívni 1-1 szálat egy sör mellé.Most vagy fiatal,élvezd ki,mert nem tart sokáig,és inkább most tegyél hülyeségeket,és megbánd azt,minthogy 30 évesen 2 gyerekkel otthon ülve bánd azt,hogy miért nem tetted meg fiatalon!
DE vigyázz magadra!:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!