Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jó kislány vagyok, de néha...

Jó kislány vagyok, de néha rossz akarnák lenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy 15 éves vagyok egyszer cigiztem,megfogadtam,hogy soha többet,de az osztályból sokan,haverok,barátnőim meg buliba sokan cigiznek és néha elkap,hogy én is akarok,de csak egy héten 1x 1-2 szálat + bulikba soha nem ittam,mert ugy voltam vele,hogy minek,egyszer ittam szülinapom volt és jól éreztem magam :D persze nem részeg meg ilyenek,de néha én is ugy innák bulikba,de ha iszom akkor meg az lesz a baj,ilyenkor mit csináljak?15/L
2011. okt. 23. 19:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
19%

És ne azt mond hogy, Elnézést a helyesírási hibákért.

mert aki a te kérdésedet nézi, az azt fogja látni: Na ez megint jókislányos bocsányt kérés. Mond azt: Bocs!

Az előző vagyok

2014. jan. 4. 16:44
 22/24 sasika12 válasza:
Úristen annyira nevetséges amikor valaki csak azért irt ide mert rossz a helyesírás hát képzeljék van akinek megy van akinek nem de ha ahelyett ,hogy segíteni próbálnál ezt csinálod akkor mért jössz fel erre a weboldalra?Szerintem ne légy rossz kislány mert ők nem rosszak csak buták 15 évesen nem kell se inni se cigizni.
2014. júl. 4. 20:05
 23/24 eco2000 válasza:
ensemirokheJesenmetnemtudokesroszaszokozisabilentyűzeten esakinekezalegnagyobajazkotozkogyönadidzsibeareszegkel
2017. júl. 19. 17:43
 24/24 anonim válasza:
Először tanuld meg, hogy a nákolás nyelvtanilag helytelen, utána akarjál bármit is. Rohadt nagy hülyeség, hogy tönkre akarod tenni a szervezetedet, csak azért mert a tömeg is azt csinálja. Ennyi erővel legyél öngyilkos, mert a többiek is azt csinálják.
2019. nov. 8. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!