Ez csak szerintem undorító?
Nézőpont kérdése szerintem.
Én ezt nem undorítónak mondanám, inkább csak szomorúnak.
Mert a mai világban eléggé kevesen vannak tisztában azzal, hogy mi is az "ünnep".
Bár, ha úgy nézzük, a fiatalok többségében nehezen alakul ki a nemzetérzés, a haza szeretet, sőt van akiben kisem alakul.
A mai fiatalok többségét nem érdekli a múlt, az, hogy mennyit köszönhetünk a régieknek.
Biztos, az ő szemszögükből is meglehet vmit érteni, már aki normális érveket fel tud sorakoztatni.
Ezen meg kár gondolkodni, mert ez változni nem nagyon fog. Felesleges ezen idegesíteni magunkat.
Elképzelhető, hogy az Aradi vértanúk napja azért mégsem volt olyan hősies nap, mint amennyit olvashatunk róla.
Viszont eza viselkedés nem hiszem, hogy már középiskolába illene.
Szomorú, hogy így viselkednek egyesek. :(
Nem tisztelik azokat az embereket, akiknek az egész magyar nemzet rengeteget köszönhet...
Sajnos nálunk is sokan így viselkednek, én képtelen vagyok megérteni, hogy miért teszik ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!