Vámpír lennék? Van rá bizonyíték, de szerintem nem
léteznek?
Figyelt kérdés
kétségeim vannak, vámpír vagyok, hó fehér a bőröm, és a barátnőm megsebesült, elkezdett vérezni, én meg kiszívtam a sebét, ízlett és azóta mindig a vérre gondolok! agyaram nincsen, gyorsan futok és jók a reflexeim. mit tegyek?
De jó, hogy mondod :O Fehér a bőröm, a reflexeimtől még én is félek, a vér ízlik és... lehet, hogy ezek alapján én is az vagyok? :O Ajjaj, tényleg mondták a híradóban, hogy járvány van :D
2011. aug. 29. 19:18
12/22 anonim válasza:
Tegye már ki valaki az Azt adomra!!!!!
2011. aug. 29. 19:46
13/22 anonim válasza:
Szerintem csak egy csököttagyú 10 éves vagy.
2011. aug. 30. 01:07
14/22 A kérdező kommentje:
Azoknak akik nem tudtak normálisan válaszolni: hát ti vagytok csököttek,mert meg kértelek titeket hogy válaszoljatok normálisan! nem nem vagyok 10, sem 11! oké akkor legyél vérfarkas! én meg kint voltam nyáron, hülye gyerek és nem olvastam a "twilight f@aszságot". mi van nem jutott elég oxigén az agyatokba?? szivacs agyú vadbarmok!
köszönöm mindenkinek aki normálisan is tudott: a szemem barna de az utóbbi időben sokkal világosabb lett!
szép napot!
2011. aug. 30. 08:06
15/22 anonim válasza:
ÚRISTEN!!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!Feldühítettük ezért ki foglya szívni a vérünket.Én máris értesítem Chuck Norris barátomat.
2011. aug. 30. 08:33
16/22 anonim válasza:
Inkább akkor úgy kérdezem, hogy van egy fekete karika az íriszed( szemed színes része) körül?
2011. aug. 31. 12:15
17/22 A kérdező kommentje:
van! mivan fél kis pö*s gyerek??
2011. aug. 31. 22:07
18/22 anonim válasza:
Hmm érdekes... Írj rám privátot és kérdezek pár dolgot.
2011. szept. 1. 22:18
19/22 anonim válasza:
úúú, mindenki FÉÉÉLJEN, mert a vámpír kiscsávó megcsíp minket! korod? tudtad, hogy 18 év alatt nem tudsz átváltozni, mert meghalsz? ;)
2011. szept. 2. 11:40
20/22 anonim válasza:
Szia!Most cseréltem tampont.Nem kérsz egy kis teát?Khhhm...ha érted mire gondolok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!