Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Játszik a Sors? (további lent)

Játszik a Sors? (további lent)

Figyelt kérdés

Van egyáltalán ilyen, hogy SORS?

Hogy 2 embernek találkoznia kellett egymással valamiért?

Hogy a 2 ember közül az egyik beleszeret a másikba, majd pedig elválnak útjaik. Ez valami kb@szás az élettől, a sorstól?

Egyáltalán minek kellett találkozniuk, ha nem teljesedhet be a dolog?

2011. aug. 19. 22:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én csak azért nem írom le ide,hogy mi történt,mert elég egyedi eset,de sajnos nagyon GÁZ!
2011. aug. 19. 23:43
 12/19 A kérdező kommentje:

@ 23:13

"Idővel megérted, mit kellett ebből a szituációból megtanulnod"

Erre kíváncsi lennék én is. Hogy mit is kellett ebből tanulnom. Mert most baromira nem értem.

2011. aug. 19. 23:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Nagy f.szságnak tartom ezt a tanulás dumát....ugyan!Van aki szerencsés,van,aki kevésbé....
2011. aug. 20. 00:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerencse. Mi az a szerencse mondd már el nekem. Egy régebb óta alakuló szó, ami jelentést kapott és közhasználatban van általa. Ennyire összenőttek a szemeid? Saját magad alakítod a szerencsédet is. Az emberek csak ahhoz értenek, hogy hogyan mondjanak maguknak és egymásnak ellent.
2011. aug. 20. 01:09
 15/19 Tom Benko ***** válasza:
Ne gondolkozz azon, mi lehet az értelme egy-egy eseménynek az életedben. Értelmet csakis te adhatsz neki. Kellemetlen dolgok is történnek, ezzel együtt kell élni, de a leggyávább mód, ha megszemélyesíted, és célt vagy okot tulajdonítasz neki. Ilyenformában a sors, mint fogalom értelmetlen, csak az életben történt, engem érintő események halmazaként definiálható.
2011. aug. 20. 15:06
 16/19 anonim ***** válasza:
40%

Végigolvasva a válaszokat eléggé vegyes érzéseim vannak...

Legszimpatikusabb választ a 23:13-nál tapasztaltam! :D

Véleményem szerint mindennek oka van, a mostani Földi életünkben nincsenek véletlenek. Csak van aki még nem jutott el olyan szintre, hogy ezt megértse, megtapasztalja...megtanulja.

Kedves kérdező! A rossz után általában jó jöhet. Sok ember át sem tud élni olyan mély érzelmeket, melyeket Te megtapasztaltál! :)Jah, és soha ne mondd, hogy SOHA... :D

2011. aug. 20. 18:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Soha.
2011. aug. 20. 18:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Naaaaaaaaaaaa de Wyrm (így helyesen!) :D :PPPPPPPPP
2011. aug. 20. 18:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem van olyan, hogy sors.

Sajnos a sztoriaim túl hosszúak, de ennyi véletlen összejátszása nem lehet csupán véletlen.

Én ezt nevezem sorsnak.

Ha gondolod, privátban leírhatom a sztoriaimat, és eldöntheted, szerinted sors vagy nem sors.:)

2011. aug. 21. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!