Hogyan tudhatnám meg mi/ ki voltam előző életemben?
Figyelt kérdés
eszembe jutott.de ilyen hogy "szakember" szóba se jöhet kösz előre is a válaszokat! 11/l2011. szept. 11. 17:28
1/16 anonim válasza:
engem is érdekel.
hipnózissal meglehet csinálni.
persze a hipnózis nem mindenkin müködik.
2/16 anonim válasza:
nagy valószínűséggel ember. van egy buddhista idézet, csak nem emlékszem rá szóról szóra.... 'az vagy ami voltál, az leszel ami vagy'
3/16 anonim válasza:
ja, és ne szó szerint értsd, hanem úgy, hogy az előző életedben elkövetett cselekedetek határozzák meg a jelenlegi élethelyzetedet....
4/16 anonim válasza:
ez hülyeség amit előttem írtak, nehogy megcsináld.
a nirvanában, a megvilágosodás állapotában, minden megvilágosodik, előtted. az előző életeid is. de ehez sokat kell meditálni.
5/16 anonim válasza:
Bármi, bárhonnan. De megismerheted önmagad, ha elhatározott vagy, és kitartó, bizalommal telt saját magaddal szemben.
6/16 anonim válasza:
Szakember segítségével.
De inkább ne kutass ez után, mert nem biztos, hogy, ami feltárul előtted a múltból, azt el fogod tudni viselni.
Lehet gyilkosság, kínzás, rettenetes dolgok...
Ne csináld, szerintem.
Jobb, hogy nem tudjuk ezeket.
8/16 Tom Benko válasza:
Nem tartom valószínűnek, hogy volt előző élete bárkinek is. Azt sem, hogy lesz. Én ezért inkább ezzel az eggyel próbálok maximálisan nagyot alkotni.
9/16 anonim válasza:
Tom
a válaszodnak nem sok köze van a kérdéshez
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!