Honnan tudhatnám meg, hogy ki és mi voltam előző életemben?
Szerintem sincs rá nagy esély hogy megtudd.
Még mielőtt valaki a hipnozist ajánlja én aztmondom hogy a hipnozis nem megoldás mert tudományosan bebizonyitották hogy hipnozis alatt nem csak emlékek jöhetnek a felszínre hanem az agy generálhat újakat teljes élethűséggel úgy mintha emlék lenne.Mivel a hipnozis kiszolgáltatott állapot megakarsz felelni az orvosnak/hipnotizörnek azt mondod,képzeled amit hallani akar vagy amit te akarsz hallani.
Úgy is olyat fog mondani "dimenziósofőr", mint amilyet a jósnők szoktak.
Például, ismerek személyesen egy embert akinek Kovács Magyar András Főtáltos megnézte az előző életeit, és mivel ez a kultúrkör eléggé összefonódik az úgymond "ősmagyarizmussal", így hát megtudhatta, hogy volt az előző életében Hun Atilla segédje, erdélyi kézműves, felvidéki favágó, talán még a szíriuszig is visszamentek. Szóval kedves volt a fülének. De hogy mennyi pénzt kellett fizetnie, hát azt sajnos nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!