Hogyan tudhatnám meg, hogy mi a küldetésem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez az első életem a földön, viszont azt nem, hogy mit kellene tennem, hogy ez legyen az utolsó. Hogyan deríthetném ki, hogy mi a küldetésem? Egyáltalán kilehet? Szkeptikusok véleményére nem vagyok kíváncsi, köszönöm!2015. febr. 1. 10:12
21/23 anonim válasza:
Vegyél küldetés kijelzőt! Ebay-en most 20% kedvezménnyel kapod meg. Napi szinten értesít az aktuális küldetésedről és még ébresztő óra funkció is van benne. Best buy cucc a javából.
22/23 anonim válasza:
Szemen jobb sarkában láthatsz ilyen kis írásokat felkiáltó vagy kérdő jellel na azt ha nagyon ügyes vagy eltudod érni másnapos állapotban és ekkor megnyíllik elötted egy ablak ot kacsincs eggyet a ELFOGAD-ra és tadaaaa bal sarokban pedig lessz 1 kis ablak ami a térképet mutassa...Ezzel azt akarom mondani hogy TE csak is te döntöd el hogy miben szeretnéd megtalálni az életcélod az embernek sok célja lehet sikeres vadászatot.
23/23 anonim válasza:
Én sikeres lányszervező szeretnék lenni. Hogyan kezdjek neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!