Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan tudhatnám meg, hogy mi...

Hogyan tudhatnám meg, hogy mi a küldetésem?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez az első életem a földön, viszont azt nem, hogy mit kellene tennem, hogy ez legyen az utolsó. Hogyan deríthetném ki, hogy mi a küldetésem? Egyáltalán kilehet? Szkeptikusok véleményére nem vagyok kíváncsi, köszönöm!

2015. febr. 1. 10:12
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Dan Millman - Erre születtél

Adhat támpontokat.

2015. febr. 1. 15:12
 12/23 anonim ***** válasza:

"Szkeptikusok véleményére nem vagyok kíváncsi, köszönöm!"

Szerintem 5x5=31. Szerintetek?

Kérem, csak azok válaszoljanak, akik egyetértenek velem.

2015. febr. 2. 15:29
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Nincs.

Ez egy bortonbolygo.

2015. febr. 3. 08:49
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem úgy működik ez, ahogy te gondolod!

Javaslom, tanulmányozd a reinkarnáció tanait!

Ha már azon a szellemi szinten vagy, hogy megérdemled a tudást, megtalálod!

.

"...mit kellene tennem, hogy ez legyen az utolsó."

Nem "mit KELLENE tennem", hogy ne kelljen következő, hanem "mit KELLETT VOLNA EDDIG TENNEM", hogy ne kerülj szellemileg olyan mélyre, amiből felemelkedésre még többször kelljen újjászületned?

Ha azt hiszed, a mostani életed bármilyen tetteid összessége elegendő ahhoz, hogy ne kelljen reinkarnálódnod, máris mélyebbre süllyedtél!

Nem te, hanem mostani életed eddigi és ezutáni tettei szabják meg Karmád, aminek következménye lesz újabb életed. Nem egy, hanem több, mert azzal, hogy azt hiszed, te olyan jó vagy, hogy vége lehet ez életedben a karmikus fejlődésnek, eléred/elérheted a megvilágosodást, máris zuhansz!

2015. febr. 3. 10:22
 15/23 Keito ***** válasza:

Én valószínűleg szkeptikus vagyok, de azt biztosan kijelenthetem, hogy soha nem fogod megtudni azt, amit minden bizonnyal csak érezni lehet.

Ha van célja, értelme, küldetése az életünknek, akkor ennek az üzenete nem fog kifejeződni egy recept, tanács, vagy másvalaki tapasztalata szerint, egy értelmezhető mondatban, vagy megfogalmazásban.

Minden ilyen jellegű törekvés csak csökkenti annak a lehetőségnek a tekintélyét, hogy az élet bármilyen formája valamilyen magasztosabb értelmemmel bírhat. Sem az élet sem az értelem, sem az érzések vagy az intelligencia nem az ember kizárólagos privilégiuma, vagyis az élet küldetésének az üzenete sem az ember kizárólagos értelmezésében, szimbólumaival jelenik meg -, ha egyáltalán megmutatja magát. Sokkal valószínűbb, hogy univerzális formában, azaz inkább érzelmi, vagy ösztön szinten fejeződik ki.

Nézz körül a föld romjain és gondolkodj.

Ha az életnek az univerzumban van értelme és célja, akkor abban biztos lehetsz, hogy ezen belül nem az ember értékrendje szerint kell értelmezni egy küldetést.

A világmindenség egy sikertelen értelmi és érzelmi megnyilvánulásának kísérleteként, csupán mint selejtes tesztalany, jöhet szóba az ember -, amiből következően nem lehetnek világmegváltó küldetéseink sem. Úgy tűnik, mindannyian a saját utunkat járjuk akkor is, ha mások irányítanak, tehát a lényeg az lehet, ahogyan az utazás összetett, bonyolult és személyre szabott történéseit megéljük. Ez az élménykomplexum még az azonosnak tűnő körülmények között is egyedivé érik, vagyis valószínűleg ebből a kizárólagos élményből lehet megérezni, hogy van e, és ha igen, akkor mi a küldetése az életünknek.

Szerintem ennek az érzésnek a felszínre törését a halál közeli élmény, az élettapasztalat, illetve az élet alkonya hozza el, de önigazolásként jellemzően használják az elhivatottság szándékos, vagy megtévedt leplezésére is.

2015. febr. 3. 18:54
 16/23 anonim ***** válasza:
Természetesen ki lehet deríteni. Kevés ember képes az akashából olvasni, de magadtól is rájöhetsz. Kezd el meditálni. Mentálisan tisztísd meg helyet, és gondolataidat. Kérj segíts*ÉG-et az ÉGiektől. Arkangyalok, jótékony földönkívüliek, teremtő stb. Nagyon sok félét lehet megtapasztalni egy 20-30perces relaxáció alatt.Ha befejezted, mindig köszönd meg a jelenlétüket. Használj mécsest, és füstölőt, ezek segítenek a hely tisztításában stb.
2015. febr. 6. 23:00
 17/23 anonim ***** válasza:
17%
Ez játékfüggő. Pl. a Fallout 3-ban a pipboy menüben tudsz válogatni a quest-ek és főküldetések között. Érdemes a mellékküldetésekt is kijátszani, mert sokszor jobbak mint a főküldik.
2015. febr. 7. 13:22
 18/23 anonim ***** válasza:

Kül-de-té-sed?

Küldetése annak van, aki testi-lelki megjobbítására hivatott, megbizatása van!

Mitől érzed magad olyan különlegesnek, hogy embertársaidon tudsz segíteni, nekik irányt mutatni, hogyan élhetnének mint fizikailag, mint mentálisan szebb, jobb, tartalmasabb életet?

Beállsz a sorba Jézus és Mohamed mögé? Ha így gondolod, az már önmagában is blaszfémia!

Akinek küldetése van, annak alázata is!

2015. febr. 9. 09:13
 19/23 anonim ***** válasza:
9-es és 10-es versenyző értékelése világosan mutatja ennek az oldalnak a színvonalát. Hajrá, surmókáim, csak így tovább.
2015. febr. 10. 10:42
 20/23 anonim ***** válasza:
A belső hangra kell hallgatni, és megtudod, vagy az idő múlásával rájössz, talán
2015. febr. 12. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!