Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan jöhetek rá, mi a...

Honnan jöhetek rá, mi a küldetésem az életben?

Figyelt kérdés
Élet, feladat, cél, lélek

2014. nov. 24. 00:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Önismerettel. Mit tudsz tenni, ami másoknak és neked is hasznos (nem anyagiakban)?
2014. nov. 24. 00:42
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ez véletlenek és döntések elegye. Megnézed a körülményeidet és valamire, ami elérhető arra ráböksz, hogy na te vagy az. És kitartasz mellette szívósan. Akkor is, ha sejted, hogy önkényes az egész.
2014. nov. 24. 00:45
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
szerintem ezt az élet hozza magával. én 30-as vagyok ,és most kezdem ráérezni.hogy mi is lehet. hogy lehet,h ez az. nem pozitív dolog,egyenlőre.
2014. nov. 24. 01:46
 4/10 Diszlájk ***** válasza:
52%
Majd a sors mutassa az utat és te megtalálod a választ a kérdéseidre .
2014. nov. 24. 07:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Önismeret, a világ működésének részleges megismerésén át a saját önvalód feltárása, felső vezettetés szerint élni.
2014. nov. 24. 21:17
 6/10 Ozmium42 ***** válasza:
47%
Az élet nem egy videójáték. Ha célt akarsz, találj ki magadnak.
2014. nov. 25. 15:39
 7/10 anonim válasza:
100%
Asztrozófia sokat segíthet.
2014. dec. 1. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Tedd fel magadnak a kerdest, hogy ha csak 1 orad lenne hatra a foldi eletedbol, mi tennel, mire forditanad azt az 1 orat ... Ha megvan a valasz, meglesz az eletcelod is ;)
2014. dec. 5. 12:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Szabadság
2014. dec. 9. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Nézz meg egy irányt, és kezdd el próbálgatni.

Annak idején rádöbbentem, hogy nem jó számomra az az út amit jártam így elkezdtem "furcsa" dolgokat csinálni. Elmentem tandemugrásra, ott sokminden eldőlt (kicsit tartok a magasságtól). Elmentem városban mindenfelé, beleképzeltem magam azokba a munkákba amiket láttam. Elmentem vidékre, és szintén elképzeltem magam. Így erősödött meg egy irány, azon belül pedig most kezdem látni mit szeretnék csinálni. 27 éves koromig nem volt saját önálló elképzelésem, csináltam amihez értettem, de nem szerettem. Most, 5 évvel később egy gyökeresen más irányba haladva, de azt csinálom amit szeretek. Nyilván ebből meggazdagodni nem fogok :P

Fel kell hagyni a társadalmi és szülői elvárásokkal ha saját életet akarsz élni.

Ez eddig az élet, feladat és cél témaköre, a lélek... hát talán ha azt csinálhatod amit szeretsz, akkor a lélek rész is rendben lesz.

2014. dec. 10. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!