Honnan jöhetek rá, mi a küldetésem az életben?
Nézz meg egy irányt, és kezdd el próbálgatni.
Annak idején rádöbbentem, hogy nem jó számomra az az út amit jártam így elkezdtem "furcsa" dolgokat csinálni. Elmentem tandemugrásra, ott sokminden eldőlt (kicsit tartok a magasságtól). Elmentem városban mindenfelé, beleképzeltem magam azokba a munkákba amiket láttam. Elmentem vidékre, és szintén elképzeltem magam. Így erősödött meg egy irány, azon belül pedig most kezdem látni mit szeretnék csinálni. 27 éves koromig nem volt saját önálló elképzelésem, csináltam amihez értettem, de nem szerettem. Most, 5 évvel később egy gyökeresen más irányba haladva, de azt csinálom amit szeretek. Nyilván ebből meggazdagodni nem fogok :P
Fel kell hagyni a társadalmi és szülői elvárásokkal ha saját életet akarsz élni.
Ez eddig az élet, feladat és cél témaköre, a lélek... hát talán ha azt csinálhatod amit szeretsz, akkor a lélek rész is rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!