Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki az a Székely Vegán?

Ki az a Székely Vegán?

Figyelt kérdés
Meséljetek róla.
2018. jan. 23. 10:47
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/239 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akar akkor nem dolgozik. Addig az ő dolga. De ez nagyon durva hogy gyűjtést akar szervezni magának.

Az a baj hogy van egy weboldala vagy fóruma ahova a kriptopénzes embereket összegyűjtötte. Benéztem oda és már több ezren vannak. Ha csak ezeknek a felét belerángatja egy üzletbe már akkor nagyon rossz vége lesz. Azok beszállnak sok pénzzel hogy vegyen bányász hardvereket és a haszon nagy részét (de az is lehet hogy közvetlenül a befektetői pénzeket) elteszi majd magának. Szerintem ezt tervezi. Ez már nem jó. Ha ezt Romániában csinálja meg akkor csak futhatnak majd a magyarok a pénzük után. Ezt ott az USA-ban is meg akarta csinálni régebben. Ha akkor beszálltak volna akkor most izgulhatnának a pénzükért. Durva hogy vannak ilyen emberek és sokan nem látják az igazi énjüket. Rengeteg jóhiszemű és hiszékeny ember van az ilyenek meg kihaszálják őket.

2018. márc. 5. 19:04
 172/239 anonim ***** válasza:

Nem véletlen vett földet Ecuadorban meg nem véletlen csináltatta a fogait, nem véletlen szerzett be egy hancúrmacát. Ő már arra készült hogy megcsinálja élete nagy bizniszét és abból szépen eléldegél ott.

2018. márc. 5. 19:21
 173/239 anonim ***** válasza:
100%

Megy az élő videója, valaki bekommenteli "ha megépül paks2, olcsóbb lesz az áram még ennél is", vegán reakciója: "oké az jó"

:DDDDDD

2018. márc. 8. 13:06
 174/239 anonim ***** válasza:
Itthon nem fognak tudni megélni olyan szinten mint kint a bányászásból.Kénytelenek lesznek valahol csövezni.Mert itthon nem hoz annyi pénzt a bányászás.
2018. márc. 8. 13:12
 175/239 anonim ***** válasza:

Esküszöm ez az ember a koldusok koldusa...és még ezt az életet nevezte amerikai álomnak :D

"jó lenne egy autó konyektikutban netalan ha valamelyik ismerősnek baratnak van egy kőcsön egy hétre vagy 10 napra nézegettem én a rentalast 250dollár körül van de a legtöbb helyen kérnek hitelkártyát......de lehet megélek a haverokkal hogyha segítnek elvinni ide oda"

Ez nem az első eset emlékezzünk csak vissza a nagy "bányagépes tervére" ha akkor beugrik egy csomo ember akkor most annyi lenne a pénzüknek...

Remélem felhagy ezzel a szokásával mert magyarországon/erdélyben már nem lehet így boldogulni.

Végre megjön az esze mert így nem lehet családot és rendes életet építeni.

2018. márc. 8. 14:54
 176/239 anonim ***** válasza:
100%

A kéregetés nem is lenne gáz ha egy balszerencsés sorsú csóró lenne. De van egy állítólag 80-100 ezer dollárt érő farmja (ez ugyan kérdéses de még ha reálisan 40 ezret ér a kalyibával akkor is jó pénz) és kb 5-6 ezer dollár értékű számítógépei és még ott áll egy motor egy autó és egy teherautó amiket mind el lehetne adni gyorsan.

Akinek tartoztak már az tudja hogy miyen undorító ez a hozzáállás. Nekem kétszer volt olyan adósom akikről utólag kiderült hogy kifizethettek volna de helyette más irányban nagy lábon éltek. Egy centet nem adok az ilyeneknek többé.

2018. márc. 8. 17:57
 177/239 anonim ***** válasza:
100%

"Remélem felhagy ezzel a szokásával mert magyarországon/erdélyben már nem lehet így boldogulni."

Bocs hogy idéztelek de nézd meg a többi magyar Youtube celebet. Azok is ugyanilyenek és dőlnek hozzájuk az adományok. Annak ellenére hogy adomány nélkül is többet keresnek mint a nézőik.

Az igaz hogy van elvétve néhány ebből a szempontból korrekt ember. Pl a Pamkutyák megmondták hogy szerintük se korrekt ha valaki jól megél és kéreget és hogy ők nem fognak. Esetleg max igazoltan jótékony célra elfogadható és akkor én is adnék cserkész becsszó.

2018. márc. 8. 18:03
 178/239 anonim ***** válasza:
100%

Off

" Itthon nem fognak tudni megélni olyan szinten mint kint a bányászásból.Kénytelenek lesznek valahol csövezni.Mert itthon nem hoz annyi pénzt a bányászás."

Szerintem ez a bányászhardvertől vagy a videokártyáktól, az adott kriptopénz árfolyamától, illetve az áramfogyasztástól függ.

Nekem pl kevés a kiadásom, így én simán megtudnék élni csak a bányászásból.

On:

Megnéztem a legújabb livet-t, azt hiszem hálaadás volt a címe. Azt kissé én is felvont szemöldökkel követtem, hogy megint gyűjtést akar "rendezni".

Ennyi kéregetés már tényleg elég gáz.

2018. márc. 8. 18:17
 179/239 anonim ***** válasza:

Magyarországon nem éri meg a hardverek meg az áram túl drága. Persze ő hazapostázza a cuccokat elvileg bár kíváncsi vagyok mennyibe fog az kerülni, meg az ostobája azt hiszi ha giftként adja fel akkor nem vernek rá vámot meg lehet hogy még áfát is. Szóval arra is lehet rendezni a live tarhát.

2018. márc. 8. 18:31
 180/239 anonim ***** válasza:
100%

# 178 2 felnőtt ember nem él meg 100%-osan külön házban mindent fizetve.Még falun is szűkösen...Mennyi lehet a haszon azokkal a hardverekkel itthon ? Kb 150ezer ft környékén.Kiegészítésnek jó.De ráfog kényszerülni hogy oda költözzön az anyjáékhoz vagy Habocska valami rokonához.

De öszintén én nem tudom elképzeni Robit hogy reggel 5-6-7kor kel és minden nap bejár dolgozni egy céghez vagy gyárba amíg ilyen kéregetős videókat tölt fel...

Ezzel az a baj hogy sokan azt hiszik hogy ez az élet ez a jó amit ő csinál és ezzel akaratlanul is rossz példát mutat...

2018. márc. 8. 20:08
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!