Ki az a Székely Vegán?
Törölte,vagy privátra állította azokat a videókat,amiket a tanyáról elköltözés után csinált.
Az ígéretét nem tartotta be,mert úgy volt,hogy át mennek a nyugati partra Los Angeles,Las Vegas stb.
Nem tudom,hogy ti is megfigyeltétek-e,hogy általában csak a problémákat osztotta meg...
A 2019-es Szilvesteri lájban sem volt benne a bulizó nép,csak a työtyörgés 4-5 pasival.
Két dolgot tudok elképzelni.
Első: Becsajozik,és állampolgárságra hajt.
Második: Talán észhez tér,és leáll a youtubozással.
Voltak jó videói,de amióta konektiketben járt sunyi lett....ez van..én ha tudtam volna előre hogy cserben hagyja a nézőit,akkor nem néztem volna...Csalódtam benne !
229: Most fognak kijönni a 20xx széria videókártyák, megvárod, az új 1070es ára is esni fog. Bányászvideókártyánál meg tényleg az van, hogy azt mondanak amit akarnak. Kötve hiszem, hogy Vegán nem hajtotta volna túl őket ezerrel, ha majdnem felgyújtották a tanyáját a bányászgépei, ahhoz meg kell hajtani elég erőteljesen őket.
Ingatlan biznisz meg sose lesz stabil üzlet, az rövid távon jó csak, hosszú távon simán csökken az értékük. Ott tényleg úgy éri meg, hogyha valami csöves helyen veszel házat abban a reményben, hogy hátha egy napon jó lesz a környék és sokkal többért tudod eladni.
231: Én mikor először találkoztam Vegánnal pont liveolt valami munkának látszó dolgot. Mert az csak annak látszó dolog volt, két tégla lerakása között eltelt félóra annyit dumált. Akkor írtam be, hogy azért nem úgy mennek kint a dolgok, mint ahogy előadja, ugyanúgy ő rá is kimehet az ICE, erre még ő volt felháborodva, hordott el minden hülyének, hogy én nem értek hozzá, ő már évek óta kint van, tojnak rá magasról most is meg a jövőben is, az ICEt csak a mexikóiak érdeklik, stb.
Becsajozni meg ahogy írtam hiába akarna már, ezerszer szigorúbban vizsgálnák meg az ő házasság utáni zöldkártya kérelmét, mint normális esetben.
233: Lehet hogy várok akkor. De nagyon tetszik az rtx2060. Kár hogy csak 6GB ram van rajta. De talán ennyi is elég valameddig.
Floridából hallom hogy már megint kezdenek esni az ingatlan árak. Vegán a tanyát 10 vagy 20 ezer dollárért vette és 80 ezerért adta el. Ezzel csinált ő jó üzletet. Ott a dél floridai területen az ottaniak szerint azért nőttek ilyen jelentősen az ingatlanok árai az utóbbi időben mert az a hír terjedt hogy ott épül Tampa környékén az új szilíciumvölgy. De ez nem halad úgy ahogy várták és ezért az ott felfúvódott ingatlan lufi is elkezd leereszteni.
Ezért szerintem ez is benne volt hogy ilyen gyorsan szabadulni akart a tanyától. Addig akarta eladni amíg jó áron el tudta. Már az elfogása előtt is emlegette hogy eladná.
Amúgy a legtöbb videósnak valami nagyon nem stimmel az elméjében ha megfigyeltétek. Azért vannak kis számban jó és kreatív videósok is de valahogy nem ezek a legnépszerűbbek. Ha hazudozós káromkodós megmondó ember vagy arra vevők a legtöbben.
Jó rég volt itt az utolsó hsz. Már nem nagyon videózik ami nem nagy baj. Van új tanyája Erdélyben, rajta felújított faháza, ezeket örökölte. Lett egy kb. 15-18 évvel fiatalabb felesége ami azért érdekes mert én még ilyen korkülönbséggel néhány évnél hosszabb kapcsolatot nem láttam, főként hogy most már az általános, hogy a nő az idősebb. A kriptó témát teljesen dobta, úgy látszik, hogy csak addig érdekelte amíg pénzt hozott. Pedig egy igazi kriptó fan nem a pénz miatt foglalkozik vele, a kriptó lényege a működési elve ami sok területne hasznos lehet még.
Én már átszoktam a Tanya Csenöl / Kernel Pánik nézésére, az is egy kókány mester, de az IT-hez valóban ért és legalább őszinte és jól kezeli a kritikát, nem sértődik be. Néha csak rákeresek ezekre a régiekre, mint a Vegán, vagy a Vili, megvannak-e még. A Vili már annyi videót sem csinál, mint a Vegán, azaz már semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!