Ki az a Székely Vegán?
Hát igen megosztó. A politikai pályát inkább már csak azért se válassza mert ahogy pont a székelyek mondják: olyan mint a tenkő amit ha balra döntünk a benne lévő víz balra löttyen ha jobbra akkor jobbra löttyen. Ilyen köpönyegforgató politikusokból már van elég. Mást mondtak régen és mást most. Mást mondanak és mást csinálnak. Mint ő. Becsületesekre lenne szükség.
Az már biztos hogy a képviselők is jól keresnek. Nemhogy még ha alapít egy pártot amit már ekkora nézőszámmal sem nehéz elérni. De a megélhetési politikusokból is elég van már.
# 201 azt ne mond hogy már politikus is akar lenni ?
véletlenül se keljen elmenni dolgozni ááá dehogy
azthiszi majd eladja a farmot és élete végéig él majd belőle meg talán bányászik kicsit...majd beköltözik a szülei telkére és "gazdálkodik" szánalmas ez az ember
Igazatok volt és lehet hogy marad. Kíváncsi voltam mi van vele és megnéztem a legújabb live felvételét és abban utalgat rá. Csak nem akarja nyíltan kimondani nehogy a trollok megint keresztbe tegyenek neki.
Kicsit el van szállva. Azt hiszi hogy a telke 160 ezret is megér. Közben 16 ezerért vette. Az tízszeres emelkedés lenne ami azért nem volt az USA-ban a válság óta. Még a szilícium völgyben sem. A környéken nézegettem kicsit északabbra és vannak még arrafelé 15-25 ezerért is telkek. A ház ér 10 ezret. Még a 80 ezernek is örülhetne ha talál egy bolondot aki annyiért megveszi. Én annak drukkolok hogy ott maradjon. Nem hiányzik hogy még ő is Magyarországra kerüljön és politizáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!