Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki az a Székely Vegán?

Ki az a Székely Vegán?

Figyelt kérdés
Meséljetek róla.
2018. jan. 23. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/239 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, de most rákerestem és valami youtube blogger lehet...
2018. jan. 23. 10:54
 2/239 anonim ***** válasza:
82%
Fülöp Róbert
2018. jan. 23. 10:57
 3/239 A kérdező kommentje:
Hová valósi?
2018. jan. 23. 11:06
 4/239 anonim ***** válasza:
31%
Romániában született idegesítő tájszólással beszélő Amerikában élő egyénről van szó.
2018. jan. 23. 11:57
 5/239 anonim ***** válasza:
15%
Egy videos kint él Amerikában szerintem beteg egy picit nem dolgozik semmit és vegetáriánus,meg bányászik virtuális pénzt,házat épit.Azért mondom hogy, beteg mert nem akarja a társadalom szabályait betartani mindig keresi a kis kapukat.Már rég gazdag ember lehetne ha normálisan élne ezt csak azért mondom mert már elég régen kint van.Ha normálisan oda tete volna magát ma már nyugotan élhetne itthon is helyette most is kilátástalan az élete egyszerüen nem él a lehetöségekel és a saját céljait akkarja megvalositani nem érdekli a valóság.Olyan ember mint akki az álmaibol akkarna megélni.
2018. jan. 23. 13:05
 6/239 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor egy szabadúszóról van szó.
2018. jan. 23. 13:42
 7/239 anonim ***** válasza:
32%

Amcsiban youtube nézői támogatással ingyen éldegél seftelésből-bartelből a farmján.

Sajnos kicsit álszent, ha jobban megismered, de nem annyira, mint egy "fikatel" vagy "turha tami"...stb.

2018. jan. 23. 13:48
 8/239 anonim ***** válasza:
27%
A kutyájának semm ad húst mert ö vegetáriánus.Piscatel nagyob troll nincs a videomegosztokon nem dolgozik 20 éves kora óta semmit és filó videokat meg retró játékokról videozik.Ma már 30 éves és mindig a szülei tartják el az állásinterjükra meg a haját semm vágja le hogy, ne kapja meg a munkát.Állitolag kertézkedik a retró meg a filó videok közöt néha de jó lenne ha 30 évesen a szülök tartanának el és nekem is csak annyi lenne a dolgom hogy, tetoválom piscatel nevet a karomra.Általánosban meg ramokat lopkota ki informatika órákon .A barátnője meg álandoan brutál tv kiabál fel is jelenteték pár alkalomal.
2018. jan. 23. 14:59
 9/239 anonim ***** válasza:
80%

Az alap elgondolás nem lenne rossz.Oké is lenne ez az életmód huszonévesen.De közel a negyvenhez én ezt az életvitelt nem vállalnám be.

Röviden.

Erdélyi magyar diplomával kiment amerikába legálisan.

Lejárt a vízuma tultartózkodott.Számítógépeket szerelt volt egy cége.Otthagyta és elment floridába farmerkedni banánt termeszteni.

Mostanra már rájött hogy ez nem lesz jövedelmező ezért most kriptovalutát bányászik és néha alkalmi munkákat végez...

Egyébként én bírom vannak jó videói.Néha kicsit a régi "lomis" romákra emlékeztet mert minden vackot összehalmoz a telkén :D

2018. jan. 23. 23:46
 10/239 A kérdező kommentje:
És nem kéne visszajönnie, ha nem jött be neki Amerika? Nincs munkája. Jöhetne ide Oroszlányba a vasöntödébe 6+2-be dolgozni. Jól meg lenne fizetve is.
2018. jan. 24. 07:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!