Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki az a Székely Vegán?

Ki az a Székely Vegán?

Figyelt kérdés
Meséljetek róla.
2018. jan. 23. 10:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/239 anonim ***** válasza:
100%

Igen 12éve.

Furcsa lesz neki biztos.Főleg ha még télies időre jön haza.De nem lesz baja.Szüleinek ott a föld-gyümölcsös ház stb.Akkor lenne baj ha a repülőröl leszálva nem lenne hova mennie.

Viszont lefogadom hogy nem fog megmaradni sokáig egyhelyben.Főleg ha a barátnője elhagyja.

2018. jan. 29. 20:25
 72/239 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy ennek ellenére mégis elment? És ha a szülei segítségre szorulnának? A barátnője biztos otthagyja, neki csak ez a népszerűség kellett, meg amúgy is 40 évesen már nem tud úgy teljesíteni, és még vagy 10 évig kéne...
2018. jan. 29. 20:49
 73/239 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért hogy védjem Vegánt és a korosztályát de szerinted egy kapcsolat a szexről szól? Ne vedd személyeskedésnek és csak költöien teszem fel a következő kérdést és ne is sértődj meg. Volt már neked barátnőd - úgy értem egy normális nő aki nem k.va? Bizonyára személyfüggő ki hogy teljesít - mert vannak fórumok impotenciára panaszkodó és erre megoldást kereső huszonévesekkel - a környezeti ártalmak lassan tönkre is teszik az emberiséget.

Ahogy elnézem a youtubereket ők a korunk rocksztárjai és a legátlagosabbak is olyan nőkkel vannak hogy nem semmi. A Vegánnak is van már akkora közönsége hogy szerintem nem lesz gond találnia egy másik nőt és még válogathat is. A Habocskával még biztosan lesznek problémák mert már az is egy feszültségforrás ami most történt. A szülei vagy nagyszülei most biztosan nem örülnek a kapcsolatának Vegánnal. Ha ezek után együtt maradnak akkor ebből lesz még gyerek is. Öröm bódottá.

2018. jan. 30. 12:31
 74/239 A kérdező kommentje:
Kedves hetvenhármas! Kifejezetten nem csak arról szól egy kapcsolat, de ha az nincs meg, akkor sokáig nem tartható fenn. Nade nem is ez a gond, de a húsz év különbség nagy szerintem. Habocskának ez az első kapcsolata? Mert a huszonéves nők vágynak az újra... hogy nem volt kapcsolatom, itt most nem rólam van szó
2018. jan. 30. 13:20
 75/239 anonim ***** válasza:
100%

# 73 16ezer falíratkozó az pic safüst.

Annyi a 15-18 éves gameplayt gyártó kisgyerekeknek van...Vegán meg annyira rocksztár mint amennyire húst eszik... :D

Vissza olvastam ezt a rengeteg kommentet és lelehet szűrni hogy mennyire lehet népszerű ez a fajta életmód amit ő fojtatott.

2018. jan. 30. 13:51
 76/239 anonim ***** válasza:
57%
Kint van 20 év allat nem ért el semmit csak egy csatornálja van ennyi emberek mos ezzen nincs mit szépiteni.
2018. jan. 30. 15:12
 77/239 A kérdező kommentje:
Nem is számított erre, hogy egyszer csak egyik pillanatról a másikra kitoloncolják őt?
2018. jan. 30. 17:36
 78/239 anonim ***** válasza:
Most akár arra is esély van hogy megkapja a zöldkártyát.
2018. jan. 30. 18:16
 79/239 anonim ***** válasza:
100%

"Kedves hetvenhármas! Kifejezetten nem csak arról szól egy kapcsolat, de ha az nincs meg, akkor sokáig nem tartható fenn."

Nem akartalak felidegesíteni vagy vitatkozni. Azért írtam hogy csak gondolj bele abba hogy lesz egy párod és évek múltán 60 évesek lesztek. Akkor már lehet hogy nem lesz testi kapcsolatotok (az eszmefuttatásod alapján). Akkor direkt el fogtok válni? Mert nem léteznek idős házaspárok?

Ahogy egy 15-20 éves (mert pl egy 15 évesnek eszébe se jut hogy lesz majd ő sokkal idősebb is) úgy egy 30-40 éves is a mának él és még tőle is messze van az impotencia kora nemhogy a nyugdíjasotthon vagy a temető.

Vagy a Herbynek is milyen jó csaja lett. Herby majdnem 40 és a rajongóból lett csaja 20. Nem azt mondom hogy ez legyen a trend de ez a pár ember előletek vette el ezeket a csajokat? Van még annyi nő hogy így is mindenkinek jut egy. Még ha másik fiatalabb csajt szed is fel mert a 15 ezres nézőtáborba belefér még pár rajongó nő akkor se maradtok nő nélkül.

Arra már szerintem számíthatott Vegán hogy el kell hagynia az USA-t csak biztosan nem hitte komolyan hogy ez lesz a vége. De amekkora szerencséje van még a zöldkártát is elintézi neki az ügyvédje. Néha elég arrogáns volt és idegesített néhányakat. Már megfenyegették korábban is hogy feljelentik és meg is tették. Komolyan kellett volna vennie a fenyegetőzőket mert ha több is van akkor nagy az esély hogy valamelyik komolyan is gondolja. Magának köszönheti azt ahol van. Az is felelőtlenség volt hogy 3 hónapnál tovább engedte maradni a Habocskát. Az ilyen eseteknek én se örülök mert ha menni akarok akkor még turistaként se fognak beengedni sok másik magyarral együtt. Az Estát el akarják venni a magyaroktól a túltartózkodók miatt. A turistavízumot meg lehet hogy nem szívesen fogják osztogatni. Ők már az utolsó cseppek között vannak a pohárban. Előttük is sokan visszaéltek az Estával.

2018. jan. 30. 18:51
 80/239 anonim ***** válasza:
100%

# 79

Igen ez a másik probléma ezzekel tultartózkodásokkal....

Vegán okés mert nem volt itt feleslegesen de "Habocska" Viktória tultartózkodásának semmi értelme nem volt.

Legalább dolgozott volna...

2018. jan. 30. 19:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!