Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki az a Székely Vegán?

Ki az a Székely Vegán?

Figyelt kérdés
Meséljetek róla.
2018. jan. 23. 10:47
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/239 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint ti nem csinálnátok úgy, ahogyan ő.
2018. febr. 1. 14:15
 92/239 anonim ***** válasza:
100%
Vegán mögött lévő filozófia alapjaiban jó. Valósítsd meg a terveidet és érd el amit szeretnél és ne foglalkozz másokkal és ne mások álmait vagy normáit akard mindenáron követni. Ott térnek el a dolgok hogy kinek mik a tervei és az álmai. Ismerek több amerikában élőt és nem csak a youtube-ról hanem személyesen. Többségüknnek az volt a vágya hogy legálissá válva legyen egy kertvárosi lakásuk és családjuk és hogy élhessék az amerikai átlag hétköznapjait. Ezt ezek az emberek el is érték. A Vegánnak más elképzelései voltak. Részleges elszigetelődés és nyugalom és önellátó független élet egy farmon. A legalizációért nem törte magát. Ezt a helyében mindenképpen másként csináltam volna. Már akkor tenni kellett volna a legálissá válásért amikor több mint 10 éve elhatározta hogy tartósan maradni fog. Ez kellett volna hogy az első legyen. Most már ha akarta volna se lett volna egyszerű még akkor sem ha nem kapják el a bevándorlásiak.
2018. febr. 1. 14:59
 93/239 anonim ***** válasza:
100%

# 92 Sikerült volna a házassággal.

Ádám Beno AzAmerikaiálom nevű srácnak is sikerült.

Vagy ott van Drónos Vili ő is házasság...

Csak Vegánnak vagy túl nagy igényei voltak vagy nem lett volna képes alkalmazkodni elvégre milyen nő akarna ilyen összevisszaságban élni.

Igaza van az előttem íronak ebben az egyben hibázott sajnos.

2018. febr. 1. 18:14
 94/239 A kérdező kommentje:
Hát így nehéz lehet neki, nem a könnyebb utat választotta...
2018. febr. 2. 07:34
 95/239 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok kap-e zöldkártyát. Majd írjátok meg.
2018. febr. 2. 07:35
 96/239 anonim ***** válasza:
100%
A lehetőséget azért adják meg a pereskedésre mert van benne pénz lehetetlen hogy, megkapja.Mert magához hívót még egy embert a netten hirdette magát hogy, nem kapják el.Ha tudnának magyarul tárgyalás sem lenne csak kapna egy kísérőt aki felkíséri a gépre haza.Ha tényleg feljelentették akkor nyilván meséltek a videókról is ha szomszédja csinálta akkor nem.Meg nem olyan ember amilyenek mutatja magát mert akkor nem jelentené fel a szomszédja.Most képzeljétek el hogy, 3 éven keresztül építkeznek mellettetek szerintem ti is felnyomnátok volna a szomszédja így is türelmes volt.Mert szerintem biztos a szomszédja nyomta fel
2018. febr. 2. 09:47
 97/239 anonim ***** válasza:
100%

96: Drónos Vili videóiból ezek derülnek ki:

Megmondták neki azok akik letartóztatták hogy Budapestről jelentették fel. Megtehették volna azt is hogy nem árulják el hogy ki és honnan jelentette fel ezért biztos hogy nem hazudtak neki.

Az is tény hogy vadásznak az illegálisokra (túltartózkodókra és beszökőkre) és ha valakit feljelentenek akkor azt már szinte azonnal ellenőrzik. Régebben nem ez volt a helyzet.

Volt egy rossz szomszédja aki évekkel ezelőtt feljelentette de az is csak a lakókocsi miatt és még az az ember se volt olyan rossz szándékú hogy a bevándorlásnál nyomja fel. Azóta azzal is viszonylag jóban volt.

Azért mehet tárgyalásra mert a törvények lehetővé teszik az ő esetében (Habocska például nem mehet tárgyalásra). Az ügyvédje mondta neki hogy van esélye arra is hogy megkapja a zöldkártyát. Még ha kevés is. De lehet hogy nem is akarja a zöldkártyát hanem csak addig akar kikerülni a táborból amíg elrendezi az ügyeit és utána visszatér Európába. Arról már beszélt korábban is hogy haza akar térni úgyhogy nem sokat ártottak neki. A pénznek annyi szerepe van az ügyben hogy az ügyvédet és az illetékeket fizetnie kell. Ez mindenhol így van.

2018. febr. 2. 14:58
 98/239 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy nem találja a helyét a világban?
2018. febr. 2. 15:36
 99/239 anonim ***** válasza:
100%
De csak azért mondták hogy, Pestről jelentették fel mert az Amerikaiak csak azt ismerik Magyarországról ha szomszédja tette volna nem kötelesek elmondani szerintem ez egy ilyen sablon szöveg és mindig a fővárost mondják az adót emberkének.Most ha nekem is 3 éven keresztül kalapálnának meg teherautóval rakódnak a követ én már rég felnyomtam volna.Meg miért jelentették volna fel hiszen nem ért el semmit 20 év alatt inkább csak röhögtek rajta mert a kutyának sem adod húst amikor az húsevő.A fogai is úgy vannak ki találva túl éli a növény evést de nem tesz jót neki olyan mint amikor a krokodilnak adnánk káposztát.
2018. febr. 2. 16:04
 100/239 A kérdező kommentje:
Szegény kutya biztos már csak akkor ette meg a banánt, amikor majd' megpusztult már éhen...
2018. febr. 2. 16:38
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!