Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki az a Székely Vegán?

Ki az a Székely Vegán?

Figyelt kérdés
Meséljetek róla.
2018. jan. 23. 10:47
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/239 anonim ***** válasza:
100%
Abban mindenkinek igaza van szerintem hogy erkölcsi mélypont volt ahogy a Drónos Vili live-jában próbálták összeszedni az óvadékra valót adományként. Vagy kölcsönként (amit talán vissza se kellett volna adni) de akkor sem szép. Megértem hogy a tisztességesen dolgozó és napi szintű munkából élők zsebében nyitogatja a bicskát minden hasonló eset. Az is érthető hogy nem lesz több info vagy live. Amit a live vodok alatt kapott Székely Vegán és Drónos Vili. Nem hiszem hogy lesz újabb live.
2018. febr. 22. 10:34
 132/239 anonim ***** válasza:
100%
Drónos Vili, ha akarta volna, zsebből kifizetné az óvadékot.. csak gondolom annyira nem jó barátok.
2018. febr. 22. 16:34
 133/239 anonim ***** válasza:
69%

132

Drónyos Vili csak a youtube csatornáját akarja népszerűsíteni meg tudja ő hogy milyen ember ez a széklet vegán. Összetarhált volna a 40k-t aztán meg lelépett volna spermafoltocska után és bukták volna a lóvét.

2018. febr. 22. 17:38
 134/239 anonim ***** válasza:
100%

Azért Drónos Vili is nagyobb lábon él mint amennyi pénze van. Az amerikaiak többsége eleve ilyen (még a kutya-macska is hitelből). Ebből a szempontból hasonlók a magyarok mentalitásához. Azt leszámítva hogy az amerikaiak viszont kevésbé hencegnek vagy hazudnak sokkal többet magukról ellenben a magyarokkal. Ezeket amerikaiakkal kapcsolatban szerzett saját tapasztalatok alapján mondom de az USA-ban is sokféle ember él és lehet hogy mások másmilyen mentalitást is láttak.

Most néztem a Drónos Vili csatornát és a tegnapi live végét (az összefoglalást). Továbbra se értem hogy adhatnak valakik összesen 40 ezer dollárt egy olyan embernek aki a saját hibájából szándékosan törvényt sértve került ebbe a helyzetbe (illegálisan tartózkodás tudtommal az). Ha valaki magának kavarta a bajt és törvényt sértett attól eleve nem etikus kéregetni. Azzal se stimmel valami aki ilyen esetben ad valakinek pénzt. Az lenne más ha ártatlanul ülne. De így a helyében a kezem száradna le ha tartanám. Még így se ítélem el mert nekem is vannak kéregető ismerőseim. Van akitől már fél óra ismerettség után kölcsön akarnak kérni. A kéregetés egy komoly mentális betegség. Segítségre szorul. Az a segítség ha nem kap semmit. Ő mászott bele ebbe a helyzetbe akkor ő másszon is ki belőle. De úgy látszik hogy még az ügyvédi díját is a haverok fogják neki fizetni. Ezzel nem fogtok rajta segíteni mert így mindig is függő lesz.

Kérdés hogy hol van most az a nagyon jól jövedelmező kriptopénz bánya? Persze azt én is tudom hogy jelentősen nagyított és hamisítottt a bánya bevételekről csak hogy neki legyen igaza de a levegőt azóta is ott kavaró gépeket gyorsan el lehetett volna adni. Egy hét alatt az egészet.

Amikor a vihar lehajtott pár banánfáját akkor is össznépi gyűjtés indult. Nála is csóróbb magyarok dobtak össze neki pénzt. Ez meg pofátlanul hagyta.

Elfogadom ez van egy egyre torzabb társadalomban élünk.

Ezeket úgy írom hogy alapjában véve nem vagyok az ellensége és becsülendőnek tartottam amit még az elején összedolgozott ott a farmon.

2018. febr. 23. 09:24
 135/239 anonim ***** válasza:
100%

# 134

Ott a pont nállad!

2018. febr. 23. 18:03
 136/239 anonim ***** válasza:
100%

# 134

Mit vársz, olyan észlényektől-leszármazottjaiktól, akik még Izaura felszabadítására is gyűjtöttek? :DDD

Részemről az szorul anyagi segítségre, akinek egészségének generálozására vagy megélhetésének megteremtéséhez elengedhetetlen.

Ő aztán, ahogyan a többi yutubika, egyikbe sem sorolható-nem méltó anyagi támogatásra.Tele van lóvéval, amiről a feltöltései is árulkodnak keményen máig.

Az más, ha valaki küld egy kalapácsot vagy szobrocskát kertbe, mert nincs neki s másnál csak útban.

Jó ember mondhatni, de egy megélhetési-lejmoló net koldus, semmi több.

2018. febr. 24. 16:41
 137/239 anonim ***** válasza:
100%

7,5ezer dollárt lett az óvadék végül.40ezret "gyüjtöttek" össze.

A többi pénzzel vajon mi lesz amit kapott ? ....:D

2018. febr. 26. 21:52
 138/239 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hol láttad?

Ha tényleg így van, akkor én csalódnék benne, ha zsebre tenné.

2018. febr. 26. 22:14
 139/239 anonim ***** válasza:
100%
Már az is eléggé csalódást keltő ha valaki rendesen keres és mellette mégis adományokat gyűjt saját magának. Ez mindenkinek a saját dolga ok de az ilyenek miatt sokaknak savanyú a szőlő és jogosan: Vannak amerikai barátaim akiknek megvan az állampolgársága. Ők minimum évi 30-35 ezret fejenként keresnek sok munkával nettóban (ahogy Vegán is) és ebből van házuk és több autójuk (a keleti és a nyugati parton is). Megküzdöttek az állampolgárságért és áldoztak rá hogy elintézzék a saját pénzükből. Mindenkinek az volt az első dolga hogy legálisan lehessen az USA-ban. Soha senkitől nem kéregettek az USA-ban hanem vették a fáradtságot és tanultak és egyre jobb állásokban helyezkedtek el napi 12 órákat végigdolgozva. Nem volt olyan hogy jönnek az adományok vagy játékpénz gyártásból jön a pénz teljesen passzívan (ezek rövid távon működhetnek de hosszú távon nem vezetnek sehova). Mégis őket keresték meg élelmes honfitársaink odadörgölőzve és talpat nyalva hogy intézzenek el ezt vagy azt (ingyen) és még kis pénz is jól jönne. Amikor nem adtak vagy már elegük volt abból hogy munka helyett folymatosan tolmácsolhatnak hazánk fiainak (akik még arra se vették a fáradtságot hogy rendes angol tudással menjenek) akkor jött a követelőzés és hogy milyen szemetek az amerikás magyarok hogy nem segítenek vagy nem adnak pénzt. Ja és a szokásos hogy valami munkát is intézzetek már és lehetőleg olyat amivel alig kell dolgozni de megvan a havi 7-14 ezer dollár. Mindezt úgy hogy ők csak az USA-ba mentek látogatóba mert ha már ott vannak akkor ők is kérik a részüket az amerikai álomból. Illegálisként mert az ugye csak úgy megy azt hiszik. Meg még lófaxot az ilyeneknek a kipufogórendszerébe.
2018. febr. 27. 10:21
 140/239 anonim ***** válasza:
100%

Láttál már tőle egy videót is? Akkor tudnád hogy biztosan meglép a lóvéval.

2018. febr. 27. 10:22
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!