Ki az a Székely Vegán?
132
Drónyos Vili csak a youtube csatornáját akarja népszerűsíteni meg tudja ő hogy milyen ember ez a széklet vegán. Összetarhált volna a 40k-t aztán meg lelépett volna spermafoltocska után és bukták volna a lóvét.
Azért Drónos Vili is nagyobb lábon él mint amennyi pénze van. Az amerikaiak többsége eleve ilyen (még a kutya-macska is hitelből). Ebből a szempontból hasonlók a magyarok mentalitásához. Azt leszámítva hogy az amerikaiak viszont kevésbé hencegnek vagy hazudnak sokkal többet magukról ellenben a magyarokkal. Ezeket amerikaiakkal kapcsolatban szerzett saját tapasztalatok alapján mondom de az USA-ban is sokféle ember él és lehet hogy mások másmilyen mentalitást is láttak.
Most néztem a Drónos Vili csatornát és a tegnapi live végét (az összefoglalást). Továbbra se értem hogy adhatnak valakik összesen 40 ezer dollárt egy olyan embernek aki a saját hibájából szándékosan törvényt sértve került ebbe a helyzetbe (illegálisan tartózkodás tudtommal az). Ha valaki magának kavarta a bajt és törvényt sértett attól eleve nem etikus kéregetni. Azzal se stimmel valami aki ilyen esetben ad valakinek pénzt. Az lenne más ha ártatlanul ülne. De így a helyében a kezem száradna le ha tartanám. Még így se ítélem el mert nekem is vannak kéregető ismerőseim. Van akitől már fél óra ismerettség után kölcsön akarnak kérni. A kéregetés egy komoly mentális betegség. Segítségre szorul. Az a segítség ha nem kap semmit. Ő mászott bele ebbe a helyzetbe akkor ő másszon is ki belőle. De úgy látszik hogy még az ügyvédi díját is a haverok fogják neki fizetni. Ezzel nem fogtok rajta segíteni mert így mindig is függő lesz.
Kérdés hogy hol van most az a nagyon jól jövedelmező kriptopénz bánya? Persze azt én is tudom hogy jelentősen nagyított és hamisítottt a bánya bevételekről csak hogy neki legyen igaza de a levegőt azóta is ott kavaró gépeket gyorsan el lehetett volna adni. Egy hét alatt az egészet.
Amikor a vihar lehajtott pár banánfáját akkor is össznépi gyűjtés indult. Nála is csóróbb magyarok dobtak össze neki pénzt. Ez meg pofátlanul hagyta.
Elfogadom ez van egy egyre torzabb társadalomban élünk.
Ezeket úgy írom hogy alapjában véve nem vagyok az ellensége és becsülendőnek tartottam amit még az elején összedolgozott ott a farmon.
# 134
Mit vársz, olyan észlényektől-leszármazottjaiktól, akik még Izaura felszabadítására is gyűjtöttek? :DDD
Részemről az szorul anyagi segítségre, akinek egészségének generálozására vagy megélhetésének megteremtéséhez elengedhetetlen.
Ő aztán, ahogyan a többi yutubika, egyikbe sem sorolható-nem méltó anyagi támogatásra.Tele van lóvéval, amiről a feltöltései is árulkodnak keményen máig.
Az más, ha valaki küld egy kalapácsot vagy szobrocskát kertbe, mert nincs neki s másnál csak útban.
Jó ember mondhatni, de egy megélhetési-lejmoló net koldus, semmi több.
7,5ezer dollárt lett az óvadék végül.40ezret "gyüjtöttek" össze.
A többi pénzzel vajon mi lesz amit kapott ? ....:D
Ezt hol láttad?
Ha tényleg így van, akkor én csalódnék benne, ha zsebre tenné.
Láttál már tőle egy videót is? Akkor tudnád hogy biztosan meglép a lóvéval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!