Ki az a Székely Vegán?
# 182 Szerintem még ő se tudja biztosan.
Ha nézed az eddigi videokat akkor hallani hogy még ezt azt megnéz utoljára...Newyork "kenyektikut":D
De amikor Vili felhozta pár napja a farm témát hogy siessen vele ő már felrakta volna az első nap stb akkor Robi csak hebegett-habogott.
Húzni halasztani lehet a maradását akár 1évig is.
Zöldkártyára is van esélye ha elindítja a folyamatot és talál egy céget aki szponzorálná őt.Nem kell valós szponzoráció elég ha papíron megvan.
De ehezz már túl sok pénz és segítséget kéne kuldulni így szerintem már neki is kellemetlen lenne...
Lehet hogy mindenkinek jobb lenne ha most már ott maradna amíg lehet. De zölkártyát már szerintem sem fog kapni. Hiába szerez szponzort ha van a rovásán. Bár kitudja.
Esetleg még házassággal.
Az azért feltűnő lenne hogy elfogják a farmján a barátnőjével aztán pár hétre rá meg összeházadosna egy amcsival. Amúgy ott volt ez az opció, tizen évig nem tudott egy csajt se leakasztani nem véletlen ezt a putris román életszínvonalat nem sokan viselnék el.
Az igaz hogy érdekesen jönne ki a dolog. De a szerelem sokszor hirtelen jön :)
Az ismerőseim akik így szereztek zöldkártyát nekem azt mondták hogy ők nem éltek folyamatosan együtt az alibi házastársukkal. Csak a pénz volt a lényeg. Nagyon régen 5000-ért már elvállalták amerikaiak az alibi házastárs szerepét. Ma ez már 10-15 ezer vagy több lenne. Csak lehet hogy még erre is gyűjtést szervezne :)
Ez a Youtube vonzza az ilyen mentalitású embereket. A Twitch már szinte erre épül. Munka nélkül sok pénzt. A videósok gyűjtenek adományokat hardverre vagy egyszerűen csak megélhetésre vagy piára vagy csak úgy. Ha valaki kritizálja ezt akkor irigy (iligy - MK után). Mert hogy ők a videóban keményen dolgoznak és ezért jár nekik az a pénz. Kemény munka valóban amikor valaki csak szövegel mindenféle hülyeséget vagy játszik a videóban vagy piál. Vagy alszik mert ilyen is van :)
Az rendben van hogy a Vegán pl nem piál de csak simán felveszi az életét azokkal a teendőkkel amiket amúgyis csinálna. Ezeket egyenesen feltölti. Eleve örüljön hogy ezért a kb semmi "pluszmunkáért" egyáltalán kap pénzt a Youtube-tól.
Akkor már inkább adakoznék Blomkampnek hogy azokból a kisfilmekből amiket a Youtube-ra feltettek (na azok már videós-filmes munkák) csináljon már egy újabb 2 órás mozit. Amit az Unityből kihoztak az is elég durva (na azt a tudást már irigylem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!