Ki az a Székely Vegán?
Lenne rá esélye mivel van egy diplomája HB1-2 vízumra.Illetve még bepróbálhatná a kamu házasságot.Persze nagy eséllyel szétszednék őket az interjún de ha olyan partnert választ akivel jól felkészülnek akkor nem lehetetten.Amerikai bevándorlás facebook csoportban sok hasonló történet zárult végül zöldkártyával.
DE! Ahhoz sok kitartás és munka kell nem mellesleg pénz is de mivel olyan sóher hogy inkább putriban él majd hazamegy romániába élősködni a szülei házába.
Mai napig nem értem az embert hiszen eleve legálisan ment ki anno az államokba...erre így elbaszta az egészet.Nyilván most örül mert eladta a tanyáját de ennél sokkal többet hozhatott volna ki a dologból ha másképp csinálja.
222:Az a baj, hogy neki már esélytelen jó ideig az ilyen kamu házasság, stb. Ha jól tudom jelenleg is eljárás van ellene, ennek a tárgyalása húzódik eddig. Ilyenkor meg szépen bekerül az aktájába, nem csak házassági interjún cincálnák szét, hanem, ha munkavállalóit intézne akkor is.
De én remélem óriási pofára esés lesz a vége, emlékszem mikor néztem anno valamilyen élőadást tőle, akkor még ő volt felháborodva mikor valaki megemlítette a chaten, hogy könnyű lebukni és sokat lehet vele bukni. Rendesen kioktatott mindenkit, hogy ez nem igaz, az ICE tesz a fehérekre, ők csak a mexikóiakra hajtanak, stb.
De az tény, hogy lusta dög, valami kőműves munkát csinált az említett élőadásban is, két tégla lerakása között pofázott félórákat.
Kint meg főleg feketén, ha lusta vagy meg vagy halva. Az ismerősöm, akit mondtam ő sokszor napi 12 órázott simán, dolgozott állandóan, feketén is elég normális anyagi körülményeket alakított ki magának, de ehhez tényleg szétdolgozta magát.
Vegán meg nem ilyen, láttam azt a csoda farmot is, olyanból ezerszer többet kihozott volna bárki.
HB1-2 vízum? Mármint ha keresett a szakmája és egy cég vagy iskola fel akarja venni akkor kaphat a diplomájára vízumot. Én informatikusként nézelődtem a lehetőségek után mert hogy ez állítólag az egyik legkeresettebb. De még így se egyszerű. A legjobb először a zöldkártya szerzése és az álláskeresésutána jön. Mondjuk én kint vállalkoznék (szoftverfejlesztés). De ezt már itthon is csinálom és innen oda is tudok dolgozni. Engem a déli jó idő vonz. Itt a tél miatt ilyenkor minden bajom van.
Ha lusta más melóhoz hát akkor lusta. Ezért videózik és ezért írunk most itt róla :) De dolgozott és volt egy vállalkozása. Azt tudja valaki hogy az miért ment csődbe? Azt tudom hogy nem informatikus. Lehet hogy nem értett hozzá megfelelően? Mármint ahhoz sokan értenek otthoni szinten hogyan cseréljenek ki egy CPU-t vagy egy VGA-t és hogy húzzanak és krimpeljenek kábelt vagy hogy telepítsenek Windowst. De ez elég kevés egy üzlethez. Lehet neki a tanult szakmájában kellene alkotnia. Ha jól tudom akkor valamiféle autódizájner. Múltkor H.András mutatott be egy autódizájner csajt aki itt el tudott helyezkedni felnitervezőként. Ott kint is vannak autógyárak. Csak alkotnia kéne valamit és elküldenie az összesnek. Ezt csinálnám a helyében. Ez még vlog csatorna témának is jó lenne. A művészek csatornái a legnézettebbek között vannak.
Most néztem hogy levette a legutóbbi videóit. Erről tudtok valamit?
224: Azért csődölt be, mert megint kipukkant a kriptolufi. Ő bányászott a gépekkel, de azt is úgy, hogy állítólag majdnem kigyulladt a floridai tanyája tőle.
Önéletrajzot, tervezői munkáit meg hiába küldte volna, ha már évek óta feketén volt kint. Most is tudomásom szerint egyedül azért maradhat még kint, mert nem zárult le a tárgyalás ellene.
A connecticuti cége azért ment csődbe mert már mindenki megtanulta otthon telepíteni a gépét cserélni a procit vagy hasonló...egyébként abból a cégből is maradt neki adótartozása...remélem behajtják rajta.Minnél kevesebb pénze maradjon ha hazamegy romániába.
Nyilván szétszednék az interjún de akkor is lenne némi esélye de amilyen lusta dög még erre is alkalmatlan.
Lemerem fogadni hogy miután hazaköltözik fosni fogja fel a videókat ytre.
Most nézegettem a videóit ez a hippi még egy földet is vett Ecuadorban.Elképesztő hogyan gondolkozik az életről 40 évesen.
Nyilván senkinek nem kötelező normális életet élni megvan a jogos hülyének lenne de ezeket miért fossal fel ytre ?!
Sok befolyásolható agyhalott pedig elhiszi hogy ez jó meglehet kerülni a munkát stb.
Érdemes szemezgetni 1-2 videója alatt a kommenteket.
227: Jó, a komment szekció is olyan, hogy folyamatosan törölte azokat, akik leírták egyáltalán nem úgy vannak a dolgok, ahogy a Vegán állítja.
A connecticuti cégéről nem tudtam, arról tudtam, hogy a farmon próbált kriptobányászni, de az olyan jól sikerült neki majdnem az egész épületet felgyújtotta vele.
Sokan meg vevők rá sajnos, mert elhiszik ilyen könnyű az amerikai álom, fogja, kiszökik legálisan, aztán kolbászkerítés tortával.
Én írtam a 224-et. Ebből a szempontból én sem bírom az ilyen típusú embereket mint Székely Vegán. Mindenről van egyfajta betonstabil véleményük és aki nem ugyanazt vallja akkor az szerinte hülye és troll.
Az én véleményemet pl logikus évekkel meg lehet változtatni és talán ezért nem tetszenek az ilyen Vegán féle emberek. Pártkatona típus akivel ha nem egyezik a véleményed akkor elhalkít vagy töröl.
A VGA-s storyt én is látom. Most néztem őket a hardveraprón. Eredetileg az volt a tervem hogy veszek két egyforma gtx1070et játékra és néha grafikát renderelni. Még mindig túlárazottan akarják eladni a nap 24 órában maximumon hajtott kártyákat (azért tartom drágának mert kockázat) és ha nem kell akkor azt mondják hogy hülye vagy mert alul voltak feszelve és downclockolva. Ezzel az a gond hogy mondhatja ezt az is aki nem downclockolta. Még ha garanciális is akkor is az szívjon a garanciáztatással akinek két anyja van és addig nincs kártya sem. Most úgy vagyok vele hogy inkább veszek új turing kártyát.
A kriptókból sokan az ingatlan bizniszbe szálltak át. Mármint akinek volt tőkéje. Mert hogy az tradicionálisan egy stabil üzlet. Pedig ez is olyan mint tőzsdézni. Most az ingatlanokról mondják azt hogy mindig csak emelkedni fog az áruk és soha nem fog leesni és hogy a reális áruk valahol mindig magasabban van. Pont mint a Bitcoinnál is. A végén meg a hatodrészére esett a csúcsról. 20 000-ről 3000-3600 dollárra.
Amerikában is sokat kell dolgozni ha valaki érvényesülni akar. Sok példát ismerek erre akiknek így sikerült. De ott van mindjárt Vegánnak a haverja Drónos Vili aki legalább szerzett zöldkártyát házasság útján és azóta legálisan dolgozik. Mondjuk az is furcsa hogy Drónos is vissza akar jönni. Mert hogy az amerikai nők nem nagyon állnak szóba egy külföldivel. Magyar nőt könnyen tudna magának az interneten szerezni már csak azért is mert sok nő van aki letelepedne kint. A helyében már javában válogatnék a nők közül. De a repjegyüket nem fizetném. Ez jó szűrő a haszonlesőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!