Ki az a Székely Vegán?
Én is mindig azt mondom hogy van akit érdemes támogatni, pl van egy low budget travel vlogger akit nagyon kedvelek, de ő soha nem tarhál, ha nincs lóvé elmegy melózni, szponzorációt se nagyon fogad el, minimálisat ami amúgy az utazásoktól független, hogy ne ilyen szponzorált hirdetésekbe csapjon át a dolog. Neki pl adnák ha azt mondaná hogy most gáz van és kell. De ezeknek akik lefilmezik hogy mit ettek milyet sz.rtak, aztán megy a sírás hogy kell új autó dobjuk már össze... Szánalmas élősködő férgek.
Én még azt is támogatom amikor valaki készít egy szoftvert és azt ingyenesen kiadja de elfogad adományokat. Pl a Spybot is így indult és megélt belőle a fejlesztője. Szoftverfejlesztőként tudom hogy sok munka van vele mert folyamatosan frissíteni kell hogy naprakészen el tudja kapni a kémprogramokat (és most már a kalóz-kriptobányász vírusokat is). Most már van fizetős változata ami vírusirtó részt tartalmaz.
Vagy ha valaki felmutat egy értékelhető produktumot és arra szervez gyűjtést hogy beindíthassa a további fejlesztést és a gyártást (pl kickstarter - de sok csaló kihasználta ezt mert az embereknek mindent el kell ronatniuk ami jó - ezért lettem kriptopénz ellenes is mert az egész egy szerencsejáték lett amin a sok nyerészkedő keresni akar mások kárára és egy manipulált szennyé tették az egészet).
Vagy az említett igazi videós/filmes produkciók. Pl ha valakik egy félprofi fan filmet forgatnak valamilyen témában ami mögött van igazi teljesítmény. Pl az Iron Sky is gyűjtéssel indult és lett belőle egy egészen jó film (lehet kritizálni de látszik hogy beleadtak mindent). Már a 2. része jön.
Ez az hogy az ilyen Youtubereknek semmit.
Vagy az olyanokra gondoltál mint az említett Blomkamp? Úgy tudom hogy ő nem gyűjt filmre. De ha lenne ilyen gyűjtése akkor 1-2 mozijegynyi összeget adományoznék. Amikor megnézem a moziban a kész filmet akkor is fizetek egy mozijegyet. Vagyis összesen 2-3 mozijegy árát.
Nem volt időm követni az elmúlt egy hétben...
Itt magyarországon ne merjen kolduskodni meg osztani az észt mert a trollok keze hamarabb odaér mint az ice...és ez jó tanács.
Könnyen megtudják keseríteni az életét ha magyarországra jön szerintem.
Ez jó sok hozzászólás lett, le a kalappal. :D
Székely Vegánról nekem csak rövid véleményem van: egy gyökér. Mást nem tudok egy olyan emberre mondani, aki sokakat buzdított, hogy menjenek ki illegálisan az USA-ba élni. Annyira fújta, hogy őt nem fogják úgyse elkapni, mert az ICE csak mexióiakkal foglalkozik, Floridában meg csak a kubaiakkal, vele akkor se foglalkoznának, hogyha bejelentenék, mert ő fehér.
Ez meg csak egy a sok hangoztatott baromsága közül, még tucatnyi hasonló baromságot mondott. Élnek kint ismerőseim illegálisan meg legálisan is az USA-ban, aki legálisan él kint az pont Floridában, közel se úgy mennek a dolgok, mint ahogy beállítja Vegán.
Igaz, ő olyan buta, mint egy fenék. Hogy buktak le? A barátnője ESTAjába a farm pontos címét írták bele. A hatóságoknak annyi dolguk volt, hogy kimennek csak a címre, megtalálták a csaját (mert a csaját köpték be), de, ha ott volt Vegánt is ellenőrizték, akiknél kibukott egyből, hogy illegálisan tartózkodik kint.
Aztán ilyen akar itthon politizálni?
Legutóbbi livejába elkezdett rendesen káromkodni szitkozódni...tiszta ideg volt az ember.
Ilyen szar amerika olyan szar...tisztán emlékszem amikor a félkész házába magyarázta hogy amerika adta meg neki a "szabadságot".Az hogy illegálisan kint van az oké jó emberek is kint ragadnak/maradnak.De ők dolgoznak rendesen éjjel nappal és nem léhűtő módjára éldegélnek mint itthon a segélyen élő romák.De eddig ezzel még mindíg semmi baj mert mindenki úgy él ahogy akar.
Ott kezdődik a probléma hogy ezt az életmódot felveszi és szinte követendő példaként állítja be.
Mióta bevitték a bevándorlásiak még nagyobb figyelmett kapott.De most szépen lassan előjönnek a problémák amiket okozott magának...így már mégse olyan édes az amerikai élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!