Végül kilett fizetve az óvadék.Ma jöhet ki vagy holnap.
De még mindíg kunyerál most fuvarért.
Egyszerűen nem hiszem el.Ha ezt egy ismeretlen ember tenné el lenne küldve a búsba.
Én még mindíg azt vallom hogy ha 12 év nem volt elég hogy legalizálódjon akkor bocsánat érte hogy ezt mondom de megérdemelte a sorsát.
Ezeket úgy jelentem ki hogy 2014 óta nézem Robit.
2018. febr. 28. 10:03
142/239 anonim válasza:
" vagy játékpénz gyártásból jön a pénz "
Hááát, ehhez képest sokan megélnek belőle. Főleg ha van bányászhardver vagy több csúcsminőségű videókártya. Az árfolyam változó, meg mindig másik kriptopénzt éri meg bányászni.
Egyébként nem hiszem, hogy az lenne a célja, hogy 12 órákat gályázzon valahol.
Bár ez a kéregetés se tartom jó alternatívának :S
2018. febr. 28. 10:17
143/239 anonim válasza:
Nincs pénze 40 évesen tudja az angolt mégis kéreget a felirakózo is kevés van az is röhögni megy rajta 16000 feliratkozoja van.Ennyi emberből nyilván van olyan aki jól él és soha nem dolgozott életébe ezért támogat minden hülyeséget az interneten.Olyan 2-3 emberke lehet de néző 99% röhög rajta és le nézi.A bányászatról meg annyit a tényeket kel nézni nem amit mond az emberke a valóság meg az hogy, 0 pénze van.Ez olyan mind a média pl: van egy gyilkos és állandóan róla beszélnek de az emberek 99% nem mer ki menni az utcára mert így állítják be a világot amikor ez egy kis része az embereknek.És nagyobb eséllyel üti el egy kocsi mint hogy, találkozón a gyilkossal az utcán.Most gondolom fél évig az adományiról fog beszélni amit az 2-3 ember küldőt neki de az emberek 99% nem érdekli az emberke csak röhögnek rajta mert 40 évesen gyerekesen viselkedik.
2018. febr. 28. 10:44
144/239 anonim válasza:
A játékpénzesdibe ne menjünk bele. Maradjunk annyiban hogy ez egy hype amiből a munkakerülők is meg tudnak élni valamennyire. Amíg tart. Mintha neki találták volna ki. Azért említettem mert amikor elkezdtem nézni a videóit akkor azért tettem mert érdekelt mi lesz a farmból. Akkoriban még arról szólt hogy be lesz ültetve az egész terület és tömegével termeszti majd a déli gyümölcsöket. Még venni akart más eladó területeket is a környéken. Ebből tényleg egy jól profitáló céget tudott volna csinálni még úgy is hogy folyamatos munka a talaj gondozása arrafelé. Jártam arra. Na nem pont az ő telkén. A talaj szürke homokszerű anyag. Olyan mint a parton azaz szerintem ugyanaz. Úgy tudom hogy ez kedvez egyes gyümülcsöknek mert nem igazi homok hanem a tengerből kimosódott tengeri üledék. Ezt kis tőzeggel átdolgozva ideális hely lett volna a termesztéshez. A sok napfény miatt gyorsan fejlődtek volna a gyümölcsök. Látható is volt hogy hamar megértek a banánok. Az a pár tő amije volt is szépen fejlődtek. Ehhez persze tovább kellett volna folytatni a kemény munkát de mára már nagyon eredményesen működne az egész és talán millió dolláros szinten mozogna. Néhány év alatt folyamatos fejlődéssel. Nekem lett volna ilyen lehetőségem éltem volna vele (én sajnos tényleg egy bithuszár műszaki családból származok de ha lehetne farmoznék). Nézzétek meg akkor már a másik faromos kollégáját. Zíros Deszka csatornáját. Zöldségeket termesztenek japánban és nagyon jól megy nekik anyagilag és az életük is kiegyensúlyozott. Sokkal jobban mint amit mutat Zsíros Józsi az egészből (akit érdekes de soha nem láttam kéregetni és a youtube pénzek sem érdeklik: folyamatosan törli a régebbi videóit)
2018. febr. 28. 16:11
145/239 anonim válasza:
A kettőt nem lehet össze hasonlítani mert japánban ritka a gyümölcs,zöldség ott halak olcsók.Meg deszka hiába gazdag meg a semmiből épített fel az életét állítólag mégis bunko ember szerintem aki a 0 épített fel az életét az nem bunkózik az utcán.És érdekli a videózás mert szerintem szándékosan bunkózik mert ezzel szerez nézettséget felnőtt ember nem viselkedik így max nagyon szerencsés lehetett ha ennyire bunkó a valóságba is.
2018. febr. 28. 23:10
146/239 anonim válasza:
Japánban még nem jártam. De a Zsíros Józsi videói alapján a halak ott se olcsók. Van olcsó hal de a minőség... Azt máshonnan hallottam hogy ha nem akarsz férget kapni pl a sushitól és jó ízeket akarsz akkor már eleve a drágább alapanyagokból készülteket érdemes megvenni. Hiába veszi körbe az országot az óceán a termékek ott is differenciálva vannak minőség és ár szerint. A zöldségek Magyarországon se olcsók. Változó minőség szerint ez is. Mezőgazdaságból a magyar gazdák is nagyon jól élnek.
2018. márc. 1. 09:33
147/239 anonim válasza:
144
Vegánt azért se tartom sokra mert mindenbe csak belekezd aztán amikor látja hogy még sok munka lesz azzal akkor abba hagyja. Ott volt a cége, amiatt még most is több százezer dollár adóssága van, aztán jött a földtúrás, meg a pólónyomtatás, meg hogy Ecuadorba megy és ott túrja a földet aztán a bányászás, de már ez is nyűgös volt neki ezért akarta lehúzni a magyarokat egy kamu kriptobányával lehúzni. De jó lesz ez hazatoloncolják romániába aztán ott majd munkanélküliként koldulhat segélyért.
2018. márc. 1. 09:55
148/239 anonim válasza:
Igazából már nem tudsz minőségi halat vásárolni sehol sem mert mindenhol szennyezett az óceán max otthoni farmokról szóval megveszik az olcsó halat is.Meg Japánba tényleg csak az örültek mennek észak korea miatt,földrengések a szélsőséges időjárás miatt egy nagyobb fagy miatt tönkre menne a házak nagy része.Mert a földrengések miatt nincsenek mélyen a csövek a rengetek atom erőművet nem is mondom amiből elég ha egy sérül fukushima.
2018. márc. 1. 11:08
149/239 anonim válasza:
A Buta Deszkát nem tartom sokra. Tavaly láttam egy videóját, hülyeségeket beszélt benne, és amikor kapott negatív visszacsatolást letörölte a hozzászólásaival együtt..
Mit várjak egy ilyen gerinctelen egyedtől aki még virtuálisan se meri felvállalni magát?
2018. márc. 1. 11:44
150/239 anonim válasza:
Nem is Zsíros Józsi személyisége itt a lényeg hanem hogy a farmolásból nagyon jól meg lehet élni.
Majdnem minden youtubeosnak van valami agyi beütése de egy videós inkább törölgesse a videóit mint hogy kihasználja a nézőit. Sok videós van akik eleve jól keresnek belőle és mellette még lehúzzák a "rajongókat" és álszentül hízelegnek a nézőknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!